Mit gondoltok az alábbi esetről?
Én csak tényeket irok. Én nem értem az ilyen anyát, aki mindenben elvesz egyik gyerekétől, hogy a másiknak adjon.
És a nagynak meg kell értenie, hogy a kicsi van most a középpontban, neki ne kelljen soha semmi, mert akkor a testvérétől venné el.
Semmi mosoly, beszélgetés, stb. Komor köszönés, kész vége.
Mert ilyen szülőnek nem való gyerek, aki ilyen véleménnyel van a saját utódjáról.
Ez borzasztó!! Én pont 17 vagyok, és ugyan nincs testvérem, de ha lenne, nem vállalnám ezt be. Nem azért, mert nem akarnék segíteni, de hát arra is gondolnom kell, hogy mi lesz velem a suliban. 1 hét lemaradást is borzasztó nehéz pótolni, 2 hetit szinte lehetetlen határidőre (mert hogy a kedves tanárok elvárják, hogy első suliban töltött napon MINDENT pótolj), 3 hét... Azzal szerintem már nem lehetne mit kezdeni. Amúgy a tanárok nem szólnak semmit? Mármint nem kérdezik meg szerencsétlent, hogy mégis mért nem volt 3 hétig??
Teljesen jogos, hogy nem szimpatizálsz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!