Mit gondoltok erről az esetről? Illetve miért zavar engem ennyire, miért nem tudom elfelejteni?
Egyet értek veled, hogy egy cipőt alaposan kell kiválasztani és nem hiszem, hogy az eladóknak bármi bajuk is lett volna, megszokott dolog szerintem amit leírtál.
Az jutott először eszembe, hogy nem e féltékeny a barátnőd, mert esetleg drága, vagy szerinte drága cipőt vettél?
Kérni kell... de ha kéri, akkor nem néznek össze az eladók. Ha ugráltatja, akkor igen.
Van különbség. Tudom, mert nekem is ciki volt amikor az exbarátnőm minden egyes eladót úgy kezelt, mintha a szolgája lett volna...
Valóban lehet ugráltatni az eladót. MAgyarul bunkó vagy vele.
De ha nem vagy az, akkor nincs probléma. Ő az eladó, te a a vevő.
Te kérsz, ő meg hozza. Ha egymásra pillognak az maximum azt jelenti, hogy lusták végezni a dolgukat.
Ma én is vásároltam cipőt, és kértem pár különböző méretet különböző cipőkből, és a végén még csak nem is ott vettem, mert egyik sem volt jó.
Közben eszembe jutott milyen jó lenne barátnővel lenni, de legutóbb rábeszélt egy olyan cipőre, ami nem is tetszik igazán, plusz nem is bírok benne járni. És mivel ő nem vett cipőt, csak idegesített, hogy ott áll és türelmetlenül nézi, hogy én próbálgatok.
Azt viszont nem tudom miért foglalkozol még az esettel. A cipő megvan, a barátnőd meg majd legközelebb is bocsánatot kér helyetted tizenötször, mikor vásároltok.
Egy cipővásárláshoz miért kell barátnő?
(Hogy a témának mi köze a családi kapcsolatokhoz, azt már meg se kérdezem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!