A nővérem nős férfival jár, hogyan beszéljem le?
Pár hónapja ismerkedtek össze, de nekem egyáltalán nem szimpatikus a "barátja".
33 éves a férfi, van két gyereke, és egy felesége. Nővérem elmesélte, hogy ez csak pár hét után derült ki, csak akkor mondta el neki. Mi a nővéremmel együtt élünk egy panel lakásban, tehát elkerülhetetlen hogy ne legyek ennek akaratlanul is részese.
Ha nálunk van a nővérem barátja, van hogy felhívja a felesége, és olyankor mindig kimegy a szobából, hogy beszéljen vele.
Nővérem szerint válófélben vannak, már nem is alszanak egy szobában. Viszont mindig rám szól, hogy ne csapjak zajt, maradjak csendben, mert kérte a barátja. Erre ideges lettem, s megkérdeztem hogy ha már semmi sincs köztük, akkor miért kéne csendben maradnom. Erre azt mondta, hogy a nő kibukna, ha megtudná hogy fiatalabb lánnyal van a férje. Nem értem miért bukna ki, ha válnak, meg már nincs köztük sem... erre nem tudott mit mondani.
Meg egyszer elkaptam egy beszélgetést is, mikor nővérem barátja telefonált, és azt mondta as telefonba, hogy valami szervizben van, de mindjárt megy haza. Ezt elmondtam nővéremnek is, de ő szerelmes, és szerintem nem látja a fától az erdőt.
Ha ismered a feleséget, csinálj egy kamu profilt vagy e-mail címet és küld át a képeket neki, de leginkább olyat ami az utcán vagy máshol készült, mindegy csak ne otthonit,hogy ne tudják meg, hogy te voltál.
Amúgy nem tudom a nővéredet sajnálni, a férfit annál inkább se.
Ilyen helyzetben a nő (szerető) is ugyanolyan hibás. Nem kell a pasit nyúzni, hogy váljon már el, normális nő azonnal otthagyná, ha kiderülne, hogy családja van, és el sem váltak. Nyilván itt a pasi is egy sz@r alak, ez kétségen felüli, de a nővéred sem 100%-as.
Itt sajnos nem tudsz mit tenni, ez tényleg az a helyzet, mikor kénytelen vagy végig nézni, hogy egy családtagot hülyére vesznek.
Le lehet pontozni, de normális ember nem akar szerető lenni, és itt a nővéred is dettó ugyanolyan hibás, mert egy családos férfivel jár. 100%, hogy nem fog elválni, és csak hitegeti a nővéred.
Durván hangzik, de ez a legjobb megoldás: hagyd a nővéredet pofára esni.
Én mindenesetre megmondtam volna neki, hogy szánalmas, hogy csak egy családos hazudozó férfire tellett tőle. Attól, mert valaki szerelmes, még nem kell lesüllyedni a "szerető" szintre.
Van ilyen ismerősöm, aki szintén kifogott ilyen gerinctelen szánalmas pasit. Ő os szerelmes volt, de amint megtudta, hogy családja van, felesége, egyből dobta ki az utcára, és még a feleségnek is beszámolt róla, képekkel. Na akkor már el is váltak azonnal. Őszintén, a pasi baromira megérdemelte. Az ilyennek nem család kell, nem feleség, hanem házi cseléd.
A nővéred pedig nem normális, és szánalmas, hogy az a tény sem zavarja, hogy van felesége, és eléggé naiv, hogy elhiszi, hogy "majd elválnak".
Próbálkozhatsz kamuprofillal, de szerintem nincs értelme, mert vagy nem hiszik el, vagy a pasi majd kihazudja magát (az ilyenek már művészi szinten űzik ezt), egy ideig nem találkoznak a nővéreddel, majd kezdődik elölről.
Nem is értem, hogy a nővéred hogy tudja ezt a sok hazugságot benyelni, és bízni benne, amikor a férj a feleségnek lehazudja a csillagokat. Mert ha már válófélben lennének, akkor senkit nem érdekelne (a volt feleséget sem), hogy kinek van új párja/ágyasa kinek nincs. Így, hogy titkolózik, 1000%, hogy nem fog elválni, mert akkor nem lenne otthon neki egy cseléd. Undorító. Fiúként mondom, hogy az ilyen férfi megérdemelné, hogy az utcán száradjon meg egyedül.
Felnyitni a nővéred szemét úgysem fogod tudni. Esetleg elmehetsz albérletbe, hogy kiszállj ebből az egészből. Ha borul a bili, akkor neked ahhoz nincs közöd. Ha a nővéred sírva jön hozzád, mondd neki, hogy te megmondtad, szóltál előre, ő nem hitte el, viselje a következményét.
Erre mást nemigen lehet tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!