Jogos a testvér háborgása, ha ő nem kap a szüleitől 10-20 ezret néha, mert félmillákat keresnek a párjával, míg testvére egyedül gyerekkel 50 ezerből él?
"csak azt nem értem miért abba kell belemenni, hogy a csóró miért csóró, miért nem lehet elkönyvelni, hogy ez adatott neki és kész"
Ez a legszánalmasabb kifogás a világon.
Csak azért mert te BELETÖRŐDTÉL a helyzetedbe és a kisujjad sem mozdítod, hogy jobb legyen attól még más küzdhet önmagáért. Nincs olyan, hogy ez adatott. Mindenki indul valahonnan ez tény, de utána már csak rajta múlik a tovább. Nekem szerencsém volt, olyan családba születtem, hogy semmiért a világon nem kellett aggódnom, DE ezért apukám keményen megdolgozott és dolgozik a mai napig. Apu egy kb 200 fős faluban nőtt föl, nekem mindig elmeséli, hogy amikor nyaranta kint robotolt a dohányföldeken akkor döntötte el, hogy tanulni fog és tesz azért, hogy NEKI jobb legyen. Mondhatta volna azt is, hogy hát ez adatott neki, de akkor ma is kint dolgozna a földön.
A testvéredből is lett valaki, pedig ő is ugyan onnan indult ahonnan te, csak ő küzdött, te meg szartál bele.
Hú de fölmérgeltem magam...
Kérdező én eddig se sajnáltalak, de ezután a két komment után kifejezetten szánalmasnak talállak.
a csóró is megtesz mindent.
és pont a jómódú az irígy.
Perszemire lenne irigy, fejtsd márki?
-egyedülálló szülőségre?
- arra hogy gyerek alapvető szükségleteit sem tudod megadni a gyereknek
-arra, hogy hiteled van mégis mi a fenére lehetne irigykedni fejtsd már ki?
miért kivételeznének? nem is értem.
neki is segítenek a házba kapott már dolgokat .
Kérdező úgysem látod be, akkor minek magyarázzuk neked.
Hajtod a saját hülyeséget vigasztalásod nyomorodat ha neked így jó akkor örülj.
engem az zavar, hogy én nem sajnálnám a testvéremtől, és az lenne természetes ezek szerint
ez nekem olyan visszatetsző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!