Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogos a testvér háborgása, ha...

Jogos a testvér háborgása, ha ő nem kap a szüleitől 10-20 ezret néha, mert félmillákat keresnek a párjával, míg testvére egyedül gyerekkel 50 ezerből él?

Figyelt kérdés
arany életet élnek, nem szorulnak senkire, ráadásul együtt párban. és sérelmezi, ha testvére kap valamennyi segítséget, jelzem NÉHA, nagyon ritkán, kb félévente a szülőktől.
2014. aug. 18. 10:03
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
56%

"csak azt nem értem miért abba kell belemenni, hogy a csóró miért csóró, miért nem lehet elkönyvelni, hogy ez adatott neki és kész"

Ez a legszánalmasabb kifogás a világon.

Csak azért mert te BELETÖRŐDTÉL a helyzetedbe és a kisujjad sem mozdítod, hogy jobb legyen attól még más küzdhet önmagáért. Nincs olyan, hogy ez adatott. Mindenki indul valahonnan ez tény, de utána már csak rajta múlik a tovább. Nekem szerencsém volt, olyan családba születtem, hogy semmiért a világon nem kellett aggódnom, DE ezért apukám keményen megdolgozott és dolgozik a mai napig. Apu egy kb 200 fős faluban nőtt föl, nekem mindig elmeséli, hogy amikor nyaranta kint robotolt a dohányföldeken akkor döntötte el, hogy tanulni fog és tesz azért, hogy NEKI jobb legyen. Mondhatta volna azt is, hogy hát ez adatott neki, de akkor ma is kint dolgozna a földön.

A testvéredből is lett valaki, pedig ő is ugyan onnan indult ahonnan te, csak ő küzdött, te meg szartál bele.

Hú de fölmérgeltem magam...

Kérdező én eddig se sajnáltalak, de ezután a két komment után kifejezetten szánalmasnak talállak.

2014. aug. 18. 17:24
 42/58 A kérdező kommentje:

a csóró is megtesz mindent.

és pont a jómódú az irígy.

2014. aug. 18. 17:46
 43/58 anonim ***** válasza:
83%

Perszemire lenne irigy, fejtsd márki?

-egyedülálló szülőségre?

- arra hogy gyerek alapvető szükségleteit sem tudod megadni a gyereknek

-arra, hogy hiteled van mégis mi a fenére lehetne irigykedni fejtsd már ki?

2014. aug. 18. 17:53
 44/58 A kérdező kommentje:
arra ha a szülők segítik a csórót pár ezerrel
2014. aug. 18. 18:06
 45/58 anonim ***** válasza:
77%
Na akkor mégis csak beismered hogy veled kivételeznek?
2014. aug. 18. 18:09
 46/58 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem inkább sajnál, hogy ilyen szánalmas életed van. Hogy még egy árvasági ellátást sem tudsz igényelni a gyerekednek...
2014. aug. 18. 18:24
 47/58 A kérdező kommentje:
akkor nem lenne kérdés
2014. aug. 18. 19:19
 48/58 A kérdező kommentje:

miért kivételeznének? nem is értem.

neki is segítenek a házba kapott már dolgokat .

2014. aug. 18. 19:20
 49/58 anonim ***** válasza:

Kérdező úgysem látod be, akkor minek magyarázzuk neked.

Hajtod a saját hülyeséget vigasztalásod nyomorodat ha neked így jó akkor örülj.

2014. aug. 18. 19:54
 50/58 A kérdező kommentje:

engem az zavar, hogy én nem sajnálnám a testvéremtől, és az lenne természetes ezek szerint

ez nekem olyan visszatetsző

2014. aug. 18. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!