Jogos a testvér háborgása, ha ő nem kap a szüleitől 10-20 ezret néha, mert félmillákat keresnek a párjával, míg testvére egyedül gyerekkel 50 ezerből él?
de őt is segítik, házat építenek a házuk mellé, apa átjár, meg anyósék is segítenek nekik, ő is kap pénzt néha, csak amikor a testvérének adnak és épp neki nem, az háborítja fel.
és mindkét testvér diplomás, csak az egyik Bp-en él a párjával ahol vannak lehetőségek, a másik otthon maradt a kisvárosukban, ahol dolgozik, csak kisebb bérért, nem diplomával, jelenleg meg gyeden van.
Semminemu haborgas nem jogos. A tamogatas ugyanis nem "jar", csak adhato.
A sajat penzevel, amiert megdolgozott, meg hadd csinaljon azt mindenki amit akar, ha akarja akkor elegeti, vagy kiszorja az ablakon, SENKINEK SEMMI KOZE HOZZA.
50 kereset mellett hogy lehet gyed-en?
Családi 13 ezer, gyerektartás is min 10 ezer, akkor 27 ezres gyed-et kap?
14 és a többi gonosz testvére:
Azt kell segíteni, aki segítségre szorul. Anyagilag minek támogatni azt, akinek nincsenek anyagi gondjai?
Én nem várnám el, hogy a szüleim a kis pénzükből még nekem is adjanak, amikor nekem nincs is rá szükségem.
És ettől még ugyanúgy szeretheti a szülő a két gyerekét. És persze nem csak anyagi támogatás van. Ettől még ugyanúgy segítheti más módon a két gyerekét, egyenlően, ugyanúgy mellettük állhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!