Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mivel ma este történt a...

Mivel ma este történt a családi perpatvar így csak holnap reggel tudok orvoshoz menni.8 napon belüliek szerintem a foltok és a fejemen a pukli a hajtépés miatt. Érdemes látleletet vetetni?

Figyelt kérdés
Húgom patkány volt, sajnos jellemzően.. Anyuval is úgy beszélt, hogy már engem idegesített. Kocsiban éppen csak meglegyintettem, vegyen vissza. Mire nekem esett, apa satuzott, rám emelt kezet, mit képzelek. Nem is arra szól akire kéne. Minden napos évek óta, hozzá szoktam. Nincs jó viszony vele. Kiszálltam. Haza sétáltam inkább. Haza értem húgom ugat tovább teszi a megjegyzéseit, mire mondtam neki, hogy azért nem kap az előző miatt mert olyan ideg van bennem, hogy nem akarok neki kárt okozni erre röhög, hogy pont én neki? Mondom inkább maradj csendben. Folytatja. Mondom akkor gyere ide és a szemembe mondd. Majd oda jön folytatja és olyan pofont kaptam, hogy csak néztem. Na amikor vissza akartam adni, apám elkapta a csuklóm, mind a kettőt, és marha erősen fogta le a kezem. Majdnem fel is lökött, ordított mit képzelek ki vagyok én itt, takarodjak. Én? Mikor húgom vágott pofán? Nem engedett el, már fájt a csuklóm is próbáltam a kezem kiszedni az övéből de kicsi vagyok én hozzá. :-( Anya szedett szét minket, mire elborult az agyam húgomra és elkaptam a haját, hogy azért álljon már meg a menet. Na apa nekem esett, és húgommal ketten tépték a hajam. Húgom közbe csinált is valamit mert csúnya a karom. Szép lila. :-) Na anya le szedte húgomat rólam de apám még mindig engem fogott, közbe próbált a földre tolni csak nem hagytam. Na ahogy anya le szedte rólam én hívtam a rendőrséget. Ordítás a háttérben ha rendőrt hívok ide ki vág, közbe ki mentem telefonálni. Negyed órát sírtam a telefonban a rendőr nyugtatott, nem hagyta, hogy le tegyen a telefont amíg nem nyugodtam meg kicsit. Közölte ha most nem kérek járőrt legközelebb ha ez előfordul mindenképp vagy húgom és apa ellen feljelentés. Ez nem játék. Voltak csúnya viták mindig. Ajtócsapkodás, anyázás, de ide sose jutottunk el.

2014. aug. 15. 00:26
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok és állítólag szép is, legalábbis ezt mondják. De ezt soha nem tenném meg, csak saját erőből fogom tenni, hála isten nem sok idő már, következő fizetésnél már lehet lépni. Bizonyítani fogok ezzel is, viszont utána felégetek magam mögött mindent.
2014. aug. 15. 01:27
 12/24 anonim ***** válasza:
17%
Hát pedig nem szégyen az. Keress egy gazdag csávót aki persze nem él ezzel vissza és rendes, hűséges. Ezek a fos magyar fizetések nem elegek semmire, de erre majd te is rájössz. Nem fogod tudni fenntartani magad egyedül. Max ha kb. fos szobát bérelsz, meg nem mész sehova, csak eszel és kész.. Így fiatalon.... De az meg nem élet..
2014. aug. 15. 01:35
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

Nézegesd a szárnyas fejvadászt és a professiont. Sajnos tényleg call centerből van a legtöbb :(

Ami még működhet: fogj egy pár önéletrajzot, kezdj el sétálni forgalmasabb utakon, nézd a kirakatokat. Sok helyre keresnek eladót.

Ne egy egész albérletet vegyél ki, hanem csak egy szobát. A facebookon sok olyan csoport van, ahol lakótársat keresnek egyetemisták.

Menj el a kórházba, vetess látleletet és indítsd meg az eljárást.

2014. aug. 15. 02:41
 14/24 anonim ***** válasza:
13%
Te "legyintetett" meg a hugodat kezdesnek. Utana veszekedes, ez igy szokott lenni. Tobbi csaladtag beleszol, ez is normalis. Szuleidnek, ugy nez ki, kijart beloled egy eletre. Most kaptal egy kicsit, talan annyit amennyit mar regen kellett volna. Ha akarsz kulon mesz, eleg idos vagy mar hozza, ne idegesitsd oket.
2014. aug. 15. 04:58
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Tehat ma reggel fel akarod jelenteni apadat meg a hugodat, miközben meg 2 hónapig otthon akarsz elni. Komolyan? Erdekes gondolat....
2014. aug. 15. 05:27
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

Sorry, de ha téged mindenki utál... A nagyszüleiddel sem vagy jóba...fateroddal, hugoddal sem... Ráadásul saját bevallásod szerint is sok szarságot követtél el, nem hallgattál a szüleidre stb. Akkor nem lehet, hogy a legnagyobb probléma az te vagy???

És baromira nem véletlen, hogy ennyire fújnak rád?? Amiket itt elmondtál, az csak a te verziód..az érem egyik oldala. De mivel az élet nem fekete vagy fehér....így nem lehet csak nálad az igazság sem.

A helyedben mélyen magamba néznék mielőtt elkezdenék hajat tépni, rendőrt hívni, látleletet venni és óbégatni, hogy jajj, de szar nekem........

(de abban igazat adok, hogy apukádnak és hugodnak sem kellett volna bántania....ellenben te is odatetted magad...szóval kvittek vagytok!)

2014. aug. 15. 08:40
 17/24 A kérdező kommentje:
Soha nem mondtam, hogy bennem nincs hiba, félreértés ne essék!!! Eleve a legyintés és egy direkt rohadt nagy pofon között is van némi különbség! És nem, nem akarom feljelenteni egyelőre egyiküket sem, a rendőr is azt legközelebb ha ilyen van ne várjak hanem járőr vagy feljelentés!li feljelentés! Csak figyelmesen olvasd kérlek amit írtam, és érteni fogod. De legyen már valami a kezemben amivel nyomatékosítani tudom, hogy még egy ilyen és lesz foganatja.
2014. aug. 15. 09:00
 18/24 anonim ***** válasza:
54%

"Keress egy gazdag csávót aki persze nem él ezzel vissza és rendes, hűséges"

Ahha. Álmodj, királylány...

Jó, hogy prostinak el nem külditek, a BDSRSTNT!!

Kérdező, dobj már egy privit h ne felejtsem el a kérdést. Ha lesz időm, írok pár dolgot.

2014. aug. 15. 11:06
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem meg vetess látleletet. Később még jó lesz, ha most nem is jelented fel.
2014. aug. 15. 11:39
 20/24 anonim ***** válasza:
57%
Végülis voltál orvosnál?
2014. aug. 15. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!