Mivel ma este történt a családi perpatvar így csak holnap reggel tudok orvoshoz menni.8 napon belüliek szerintem a foltok és a fejemen a pukli a hajtépés miatt. Érdemes látleletet vetetni?
úristen.
ezt nem szabad annyiban hagyni,hiába családtagok,nem tehetik meg ezt veled.
Hány éves vagy?
Ha látleletet vetesz akkor valószínűleg hivatalból eljárás indul apád ellen. Számolnod kell ezzel, és ennek minden velejárójával is. Vállalnád? Ez nagyon komoly dolog, kijön a gyámügy, a rendőrség faggatózik, a vége meg akármi lehet, nem tudjuk a részleteket, de nagyon súlyosan befolyásolhatja a jövőtöket. Nemcsak a tiédet.
Felelőtlenség lenne tanácsot adni anélkül, hogy ismerném a helyzetedet, ezt neked kell tudni. Félsz hogy újra megteszi? Mást bántott már a családban?
22 vagyok még csinálom a sulit estin de erősen agyalok, hogy ott hagyom és rendesen megyek dolgozni és el innen. Mondom eddig soha nem fajult még a dolog de ez nekem elég is volt. A pesti nagyszülőkkel nem vagyok jóban, hónapok óta nem tárgyalok velük. Húgom 15 amúgy és szörnyű számomra, hogy még ő van ezek után védve.
Esetleg abban tudnátok segíteni ha szeretnétek, hogy Budapesten keresek 8 órás fix béres állást, amivel el tudom magam tartani illetve egy albérletet. Jelenleg egy telefonos állásom van, de erre alapozni, amikor nem is a számolt összeget kapom, lehetetlen.
Az ok se titok. Anno félbe hagytam az iskolát egy kapcsolat miatt és nem hallgattam rájuk, csináltam amit akartam. Általánosban is kicsit rossz kölyök voltam.
Most esti mellett dolgozok, de bármit csinálok nekik nem jó. Mert ez nem bejelentett, az igen de milyen szar stb. Ráadásul folyamatosan. hasonlítgatva vagyok húgomhoz amit szerintem mindenki utál. Nyilván én is tettem sok dolgot anno de ezt azért nem érdemlem. Évek óta egy jó szót nem kaptam apámtól. Úgy 15 éve mióta első húgom van...
Ne haragudj de nekem továbbra sem kerek a történet. A nagyszüleid, a tesód és apád is téged is utálnak. Miért ?
Úgy tűnik apud tőled védi a hugodat.
Nem rosszindulatból kérdeztem, tényleg.
Egyébként szerintem el kellene költöznöf valahogy, minél hamarabb. Nem muszály egy egész albérlet, szobát is kereshetsz. Vagy eseleg kollégium? Barátnő? Átmenetileg bármi jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!