Normális az ilyen?!
Adott egy húg és egy 3 évvel idősebb báty. Amikor bátyám 14 lett elment rossz irányba, most mire 18 lett kétszer bukott, volt laptopja (szétverte mérgében), volt 3 telefonja (eladta.. és nem az olcsóbbik fajtából voltak.. ) 3 rendőrségi ügye is volt, cigizett.. ilyesmik..
Engem meg folyton bántani akar, meg olyanokat mond, hogy 'bezzeg ennek a szarosnak mindenem meg van telefonja.. laptopja' a szüleimnek. Olyat is tett már, hogy (immáron ex) barátomnak elég csúnya dolgokat írt rólam ("K*rd meg jól azt a pénz éhes k*rvát") azzal az indokkal, hogy 'ne csak ő szívjon a sulijában'. Emellett a visszamaradott öcsémmel egy szobában van, és folyton bántalmazza. Szerencsére a szüleim rendszerint mellettem állnak, de azért hogy állíthatnék rajta..?
Meg barátnőm előtt is rossz színben tüntet fel.. facebookról már le is tiltottam. Nem merem itthon bemutatni az ismerőseim/mostani barátom..
(9 hónap telt el az előző és mostani barátom óta)
szia
szerintem ezzel a problémával forduljaatok pszichológushoz vagy pszichiáterhez mert ez nem normális. mivel akar "bántalmazni"?
Téged is nagyon sajnállak, de a szüleidet a legjobban. A bátyád kezelhetetlen, az öcséd "visszamaradott".(Ez egyébként mit jelent? Beteg?).
Nem sok mindent tudsz tenni.
Szerintem ezt a helyzetet a szüleidnek kellene megoldani. Én a szüleid helyében kitenném a bátyádat, hogy egy kicsit tanuljon az életből. Ha majd a saját lábán kell megállnia egyedül, átértékeli a dolgokat.
Egy ismerősömnek hasonló gondok voltak a fiával. Próbált vele beszélni, de nem hatott semmi, úgyhogy fogta és kitette otthonról. Persze nem volt egyszerű ezt megtennie, 2 hétig csak bőgött. Aztán 2 hét után hazakullogott a fia és bocsánatot kért, azóta minden rendben vele.
Nos igen.. öcsém egy 6-9 éves szintjén van holott 13 lesz.. és hiperaktív is, meg bukik... :/
MILLIÓSZOR beszéltek vele.. lassan ott tart a beszéd, hogy lassan anyumnak ugrik.. Szüleim annyira nem akarják kirakni..
Nem lehet, hogy öcséd azért visszamaradott, mert folyamatosan bántalmazzák?
Nem lepődnék meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!