Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy 17 éves nővérem én 12 vagyok mindjárt 13.A nővérem teljesen elzárkózva a családjától éli életét. Szinte az elmúlt 1.5 évben semmit nem tudok róla. (Ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy nem beszélgetünk, mert beszélgetünk, csak igazából semmi hasznosat nem mond el.) Múltkor kerestem valamit a szobájában és egy energia italt találtam. Aztán ma megfenyegetett aztán miután apukámnak előadta az ártatlant, kiröhögött. Egy szóval : Mondjam el a szüleimnek, utáljon meg, viszont az élete jobb lesz, mert egy idő után belátja hogy amit csinál sz rossz, vagy hagyam az egészet ahogy van.

Kérlek titeket csak kulturált választ írjatok

2014. júl. 7. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, kicsi, aranyos vagy, hogy így aggódsz a nővéredért, de valószínűleg nincs vele semmi baj, egyszerűen kamasz, most van abban a korban, amikor nincs sok közös témája az 5 évvel fiatalabb tesójával. Ez teljesen normális dolog, ha mindketten felnőttök, a kapcsolatotok is rendeződni fog. Az viszont nem normális, hogy kutakodsz a szobájában, azért teljes joggal kiabálja le a fejed.
2014. júl. 7. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj semmit. Az teljesen rendben van, hogy csaknem 13 évesen az ember igyekszik mindent úgy elfogadni, ahogy azt tanítják meg mondják neki. Később meg mindent ki akar próbálni az ember, azt is amit tiltanak. Aztán, ha benőtt a feje lágya, akkor majd magától rájön sok mindenre (vagy nem). Végeredményben mindenki saját életét éli, a buták később látják be, ha helytelenül cselekedtek (vagy soha), de ez az ő dolguk.
2014. júl. 7. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szép dolog az aggodalom, tenyleg. A szobájában kutatni pedig nagyon nem szép. Ennek ellenére ha pl. kábítószert találtál volna, akkor azt mondanám, szólj. Na de egy energiqital?! Ne nevetess, mi baja lesz tőle? Ha napi 20-at meginna, gond lenne, de az min. napi 2.000,- Ft, mindenkinek feltunne. Néhanapján egyet-egyet megiszik, nem nagy ügy ;)
2014. júl. 7. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is ki lennék akadva, hogyha a testvérem a szobámba bemászkálna és a cuccaim közt nyúlkálna. Azért meg még jobban, ha olyan piti ügyek miatt árulkodna amik valószínűleg a szülőket sem érdeklik.

Hagy őt békén, mert a tűrhető vagy inkább jó kapcsolatotokat nagyon könnyen eltudod cseszni ha így folytatod.

2014. júl. 9. 19:29
 5/5 anonim válasza:
De mázlid van! Az én nővérem 14 évesen kezte ezt az egészet :/ (most már 21 éves) Semmit nem tehetsz. Az a lényeg, hogy jobb ha meghuzod magad. Éli a kamaszkorát. Ne féltsd! Arra ott vannak a szüleitek. Ha bármi történe te akármennyire szeretnéd semmit nem tehetsz. Max. annyit, hog elmondod a szüleidnek (itt most gondolok azoka dolgokra, hogy pia, drog, cigi, stb.) Így láthatlanba nem tudok mit mondani. 17 éves tuti, hogy van (Vagy lesz) komolyabb kapcsolata (vagy már volt). Készülj fel mert nemsokára bármikor kijelentheti, hogy elköltözik. Sajnos ez van. Ő is felnő ahogy majd te is.
2014. júl. 13. 01:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!