Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek most mit tegyek?

Szerintetek most mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szüleink lassan 5 éve külföldön dolgoznak,ezért a nagymamám "nevel" engem és a 13 éves húgomat.!

Tegnap mikor hazaértem,a húgom szaladt sírva hogy a mamához jött valami ismeretlen férfi,és amikor kiment enni akkor a mama leordította a fejét hogy vendége van,és hagyja őket egyedül!

A húgomról meg tudni illik hogy elég nagy a szája,és persze mint mindig,mostis vissza feleselt a mamának....

És a kedves ismeretlen megelégelte és felpofozta a húgom!!!

Mit kellene ilyenkor tennem?? Én nem emelek kezet a húgomra,akkor más se!!! Érte ölni tudnék,és nem viselem el ha valaki bántja!!

17/f

2014. jún. 20. 10:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%

Értem hogy véded a hugod,ez szép dolog de azért egy 13éves is tudjon viselkedni.Nem voltunk nem igy nem tudom mi hangzott el,de a tesod is visszavehetne.

Nekem öcsém van,imádom 6évvel fiatalabb,mikor ő tini korában azt mondta a szüleimről a hátuk mögött hogy hülye egy akkora pofont kapott tőlem hogy csak lesett.Egyszerüen ilyet nem lehet,és elnézni se lehet hisz a hugod már nem 4-5éves,a lányomnak sem nézem el hogy tiszteletlen legyen másokkal pedig ő még kicsi.

Minden tisztletem a nagyié hogy bevállatt két tini korú gyereket,nagyon nem lehet könnyű neki.

2014. jún. 20. 12:16
 12/18 anonim ***** válasza:
28%
Ezer elbeszélgetés után is visszapofázik? Akkor hogy máshogy tudod vele megértetni, hogy nem tehet ilyet? Még ötezerszer elmondod? Neked nem kell, de a nagyanyád egész nyugodtan csapjon a szájára máskor.
2014. jún. 20. 12:22
 13/18 A kérdező kommentje:

Egyszer már megvontam tőle a TV-t és a netet de nem nagyon használt..

Ma elmegy a nagyi este és majd csak holnap után délben fog hazajönni,most lesz egy kis időm beszélgetni a hugival..!

Egyébként arra is gondoltam már hogy ne legyenek problémák vissza költözök vele a mi lakásunkba,de nem tudom hogy tudnék nevelni egy 13 évest....17 évesen én is gyerek vagyok még.!! :))

2014. jún. 20. 14:25
 14/18 piroska és a farkas ***** válasza:
azért azt gondolom, h egy : " Kicsim, vendégem van, ő béla egy jóbaràtom,légyszíves hagyj minket magunkra"indìtàs esetén lehet h a húgod sem feleselt volna.
2014. jún. 20. 14:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Persze..! Ahogy írtam,nagy a szája de ok nélkül nem szokott vissza feleselni.!
2014. jún. 20. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Jó, hogy a kislánynak ilyen komoly felelősségteljes bátyja van. (hasonló volt nálunk is, anyukánk meghalt, apuka éjt-nappá téve dolgozott, nagymama volt velünk.. nagyon sokat tanultam a bátyámtól, és nagyon szeretem, becsülöm azóta is, felnőve) A nagymama hibázott, hogy nem védte meg az idegbeteg embertől a kistestvéred. Ha egyáltalán beengedte, meg kellett volna oldani, hogy a kislány ne menjen oda, előtte megbeszélni vele, hogy most egy idegennel kettesben beszélget, ne zavarjon. A szüleiddel beszéld meg ezt feltétlenül.
2014. jún. 20. 20:21
 17/18 A kérdező kommentje:

Beszélek a mamával ha hazaér,meg persze anyuékkal is...eddig azért nem akartam szólni,hogy ne idegesítsem őket.!

Hát igen,muszály felelősségteljesnek lennem ugyanis nagyon rövidebb pórázra kell fognom a hugomat is.!! Annyi szerencsém van talán hogy álltalában nekem nem beszél vissza!!! Tudja hogy rám mindig számíthat!

Én tényleg legszívesebben egyedül nevelném,de sajnos mivel még nem dolgozok csak nyaranta ezért nem biztos hogy meg tudnám neki adni amit szeretne!!!

2014. jún. 20. 20:41
 18/18 piroska és a farkas ***** válasza:
Egyrèszt amúgysem kéne megadni mindent amit szeretne, màsrészt amit meg kéne, azt nem neked kéne, hanem a szűleiteknek..
2014. jún. 21. 07:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!