Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Másnak is ilyen a tesója?

Másnak is ilyen a tesója?

Figyelt kérdés
Terorizál. Pl. Tegnap este meg akartam nézni a sorozatomat és még volt belőle 10 perc én mondtam megfogom nézni.( ő a south parkot akarta nézni) Megnézhettem, csak közben meg utána egyfolytában k*rvázott és r*bancozott meg még sok másnak lehordott+bevette a lelki terrorját. Aznap este nagyon utáltam, de ma már nem. Mintha minden éjszaka a rosszat elfelejteném. Még sorolhatnám miket csinál... Ő 15 én meg 13, fiú én lány. Meg ő szhiátriai eset, túlzott agresszió... Egyébként tök kedves, és jószívű-ez az esetek 35%-ában igaz. Van még 1 nővérem meg egy bátyám. Azt mondja ha a bátyám bármikor elveheti tőlem pl.a gépet akkor én is. Meg apám is jó példát mutat ahogyan szidja anyám meg az amerikaiakat. Úgyhogy mondhatom... Tesom szeptembertől koleszos lesz, apám megy ki külföldre (azért szitkozódik mert magyarországon kell laknia- van rá oka). Szerintetek bírjam még ki a nyarat, vagy lépjek valamit?

2014. jún. 13. 14:39
1 2
 11/12 anonim válasza:
Adj neki egy parasztlengőt abból megtanulja kit kell lek*rvázni. Hihetetlen, hogy a saját testvérét így lehordja mindennek..
2014. jún. 22. 13:39
 12/12 anonim válasza:
Még mindíg jobb mint amikor a 10 éves húgom csinálja ezt4
2014. jún. 23. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!