Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Másnak is ilyen a tesója?

Másnak is ilyen a tesója?

Figyelt kérdés
Terorizál. Pl. Tegnap este meg akartam nézni a sorozatomat és még volt belőle 10 perc én mondtam megfogom nézni.( ő a south parkot akarta nézni) Megnézhettem, csak közben meg utána egyfolytában k*rvázott és r*bancozott meg még sok másnak lehordott+bevette a lelki terrorját. Aznap este nagyon utáltam, de ma már nem. Mintha minden éjszaka a rosszat elfelejteném. Még sorolhatnám miket csinál... Ő 15 én meg 13, fiú én lány. Meg ő szhiátriai eset, túlzott agresszió... Egyébként tök kedves, és jószívű-ez az esetek 35%-ában igaz. Van még 1 nővérem meg egy bátyám. Azt mondja ha a bátyám bármikor elveheti tőlem pl.a gépet akkor én is. Meg apám is jó példát mutat ahogyan szidja anyám meg az amerikaiakat. Úgyhogy mondhatom... Tesom szeptembertől koleszos lesz, apám megy ki külföldre (azért szitkozódik mert magyarországon kell laknia- van rá oka). Szerintetek bírjam még ki a nyarat, vagy lépjek valamit?

2014. jún. 13. 14:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
most már bírd ki. kitartás! :)
2014. jún. 13. 14:42
 2/12 anonim ***** válasza:
44%

Mit tudsz lépni 13 évesen??

És ez miért olyan nagy gond?

Mások nem vitáznak a velük lakókkal szerinted?

Éjszaka kialszod a dühöt, pont annyit is ér.

2014. jún. 13. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:

Utolso,

De azert minden reggel ujbol kezdeni? Egy agressszive, bolond csalad ez. Nem normalis elet ez. Gondolom, apa nem Amerikaba megy jovore.(?)

2014. jún. 13. 14:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor se tud mit tenni, mint várni, míg 18 lesz és elköltözhet. Addig megtanulja kezelni, és nem beleőrülni. Vagy ha közelbe lakik nagyi (hogy ne kelljen suliátíratás, akkor hozzá mehet bár ott nme biztos hogy lesz sz.gépe..)
2014. jún. 13. 14:55
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem a gépről van szó... Az csak egy példa. Nem vagyok kocka.. Szerencsémre a tesom az, így nem kell vele lennem.

Kedves második én tudom hogy másnál is van így, de nem köpködi le az ágyát, támad neki a nála 2 évvel kisebb húgának.

2014. jún. 13. 18:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Honann tudod? Belelátsz mások életébe?

Amúgy nem is szeretek ide írni nagyon, ez is feleslges volt, úgyi mindenki sokkal tapasztaltabb és okosabb nálam, annyira, hogy lepontozzanak.

Irigylem a buta embereket, nem tűnik fel nekik sok dolog, így kevesebb a stressz.

2014. jún. 13. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha elkezd pattogni akkor hagyd ott. Ha meg a sorozatokkal van gond az se nagy szám kérsz szüleidtöl egy tabletet meg egy pendrive-ot. (azért írtam így mert az olcsóbb tableteknek kevés a merevlemeze és azon nem fog elférni egy egész évad)

Felmész a nettre letöltöd amit akarsz, az egész évadot ráteszed a pendrive-ra azt meg be a tabletbe.

Aztán bemész a szobádba és annyit nézel amennyit akarsz.

A bátyád meg kockulhat egész évben.

Apádnak meg mond meg h az internet is amerikai találmány szal csókoltatom. (De utálom az ilyen korlátolt embereket)

2014. jún. 13. 20:02
 8/12 anonim ***** válasza:
7-es, szóval aki nem imádja az amerikaiakat, az korlátolt? A jelzőket inkább óvatosan aggasd, rólad többet árul el...
2014. jún. 13. 20:28
 9/12 anonim ***** válasza:

300 millió ember felet, úgy ítélkezni ha sanszosan sosem járt ott igenis korlátoltságra vall.

Am meg valszeg a filmjeiket megnézi, hamburgert evet már, és amerikai márkájú cuccai is vannak.

De tessék csak pár dolog amit Amerikának köszönhet a világ.

[link]

Na ennyit erről.

2014. jún. 13. 21:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem..hanem a politika. Mindig csak politika.
2014. jún. 13. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!