Másnak is ilyen a tesója?
Mit tudsz lépni 13 évesen??
És ez miért olyan nagy gond?
Mások nem vitáznak a velük lakókkal szerinted?
Éjszaka kialszod a dühöt, pont annyit is ér.
Utolso,
De azert minden reggel ujbol kezdeni? Egy agressszive, bolond csalad ez. Nem normalis elet ez. Gondolom, apa nem Amerikaba megy jovore.(?)
Nem a gépről van szó... Az csak egy példa. Nem vagyok kocka.. Szerencsémre a tesom az, így nem kell vele lennem.
Kedves második én tudom hogy másnál is van így, de nem köpködi le az ágyát, támad neki a nála 2 évvel kisebb húgának.
Honann tudod? Belelátsz mások életébe?
Amúgy nem is szeretek ide írni nagyon, ez is feleslges volt, úgyi mindenki sokkal tapasztaltabb és okosabb nálam, annyira, hogy lepontozzanak.
Irigylem a buta embereket, nem tűnik fel nekik sok dolog, így kevesebb a stressz.
Ha elkezd pattogni akkor hagyd ott. Ha meg a sorozatokkal van gond az se nagy szám kérsz szüleidtöl egy tabletet meg egy pendrive-ot. (azért írtam így mert az olcsóbb tableteknek kevés a merevlemeze és azon nem fog elférni egy egész évad)
Felmész a nettre letöltöd amit akarsz, az egész évadot ráteszed a pendrive-ra azt meg be a tabletbe.
Aztán bemész a szobádba és annyit nézel amennyit akarsz.
A bátyád meg kockulhat egész évben.
Apádnak meg mond meg h az internet is amerikai találmány szal csókoltatom. (De utálom az ilyen korlátolt embereket)
300 millió ember felet, úgy ítélkezni ha sanszosan sosem járt ott igenis korlátoltságra vall.
Am meg valszeg a filmjeiket megnézi, hamburgert evet már, és amerikai márkájú cuccai is vannak.
De tessék csak pár dolog amit Amerikának köszönhet a világ.
Na ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!