Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mért van az, hogy a nővérem...

Mért van az, hogy a nővérem visszahúzódóbb lett?

Figyelt kérdés

Nemrég helyezkedett el ideiglenesen egy gyárba ahol gyakorlatilag,kb.70 nő dolgozik egyszerre.

És mióta ott dolgozik, azóta, olyan visszahúzódó, és csöndesebb lett.

Előtte elég "uralkodó, vezető" típus volt.

Most pedig, látszik rajta hogy idegileg nagyon kivan.

De mivel csak nagyjából vele egykorú csajokkal van együtt, ezért nem értem a dolgot, hogy mért változott meg, gyakorlatilag olyan mintha semmi önbizalma sem lenne.

2014. máj. 21. 13:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Irodai munkás sose volt.

Idáig a vendéglátásban dolgozott, ott is volt hajtás.

2014. máj. 21. 14:22
 12/19 anonim ***** válasza:
És azokon a helyeken valószínű nem is ugyanez az ember volt a főnöke u.h. ez ilyen szempontból nem releváns. Én is ismerek olyan főnököt, akinek tiszta szívemből tudom sajnálni a beosztottjait.
2014. máj. 21. 14:24
 13/19 anonim ***** válasza:
A vendéglátás sincs sehol egy gyárhoz képest de hiába magyaráznám nem értenéd a lényeget. De dióhéjban: A gyári munka és a segédmunka a két legnehezebb munka fizikailag mivel nincs megállás. Ott nincs pihi meg nincs megállás ott nyomni kell amíg le nem jár a munkaidő ha nem megy akkor kirúgnak.
2014. máj. 21. 14:26
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát máshol persze hogy nem ugyanez a csaj volt a főnöke.
2014. máj. 21. 14:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Tipikus az, hogy gyengébb középiskolákban azok a menő csajok azok akik tanulás helyett szórakozásra helyezik a hangsúlyt, az ilyenek jellemzően nem tanulnak tovább, jó esetben ha ügyelnek szépségükre lesz pénzes krapekjuk, elegáns divatáru üzletben lehetnek eladók, esetleg fodrásznak, kozmetikusnak mennek, mert kb. olyan munkák érdeklik csak őket, ami szépséggel és divattal kapcsolatos. A legpechesebbekből meg később gyárban lesz betanított munkás, vagy szupermarketban árú-feltöltő. Utóbbiaknak nincs sok oka arra, hogy menőnek érezzék magukat.
2014. máj. 21. 14:31
 16/19 A kérdező kommentje:

Jó ezt értem, de így a munkával nincs baja, tehát megy neki.

Gyorsan tanuló típus. Meg meg is vannak vele elégedve. Szóval ilyen téren nem hiszem, hogy gond lenne.

2014. máj. 21. 14:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért van rajta nyomás mert a agyárban az emberek elég könnyen pótolhatók mivel nagy a munkanélküliség és éppen ezért érzi hogy folyamatosan teljesíteni kel és sajna sokaknak erre megy rá az egészségük.
2014. máj. 21. 14:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Egy részt valószínű elég fáradt, olyankor az embernek kedve sincs semmihez.

Más részt, 70 nő egy helyen , nem lehet valami túl jó. Nagyon szemetek tudnak lenni a nők egymás között, kiközösítések, pletykák, szúrkálódások.

Én nőként sok férfi közt dolgozom. Azt mondom velem még még csak "finomak" de mikor bekerül a csapatba egy új férfi, mennek a szivatások, húzások, áskálódások. Na ez a nőknél sincs másként.

De egy szemét főnök is ki tudja buktatni az embert.

2014. máj. 21. 14:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor mi akarsz hallani, mit mondjunk?
2014. máj. 21. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!