Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mért van az, hogy a nővérem...

Mért van az, hogy a nővérem visszahúzódóbb lett?

Figyelt kérdés

Nemrég helyezkedett el ideiglenesen egy gyárba ahol gyakorlatilag,kb.70 nő dolgozik egyszerre.

És mióta ott dolgozik, azóta, olyan visszahúzódó, és csöndesebb lett.

Előtte elég "uralkodó, vezető" típus volt.

Most pedig, látszik rajta hogy idegileg nagyon kivan.

De mivel csak nagyjából vele egykorú csajokkal van együtt, ezért nem értem a dolgot, hogy mért változott meg, gyakorlatilag olyan mintha semmi önbizalma sem lenne.

2014. máj. 21. 13:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Vagy a munka nem tetszik neki vagy a társaság.

Ha gyár, akkor gondolom, sem az időbeosztás sem a munka nem lehet túl jó. Az is lehet, hogy nem fogadták be.

Vagy most jött rá, hogy milyen is valójában az élet egy felnőtt számára.

2014. máj. 21. 13:50
 2/19 A kérdező kommentje:

Hát igen, a munka nem túl jó, de szerintem ettől még nem lenne ilyen.

Amúgy azzal nincs gondja, hogy dolgozni kell, nem ez az első munkahelye.

2014. máj. 21. 13:54
 3/19 anonim ***** válasza:

Egyébként kérdezted már tőle, hogy miért ilyen?

Lehet, hogy nem is a munkával kapcsolatos, hanem egy fiú miatt?

2014. máj. 21. 14:00
 4/19 A kérdező kommentje:

Nem pasi ügy, mert van barátja már egy ideje.

Biztos hogy a munkája miatt van, mert a közvetlen főnökét állítólag mindenki utálja valami miatt. Ezt a barátnőjétől tudom mert az is dolgozott ott.

Mondjuk a nővérem nem az a csendes típus alapjáraton, úgyhogy megvédi magát. Ezért se értem a dolgot.

2014. máj. 21. 14:03
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy amúgy domináns személyiségnek nagy sokk amikor alárendelt helyzetbe kerül.
2014. máj. 21. 14:10
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert rájött hogy attól mert a középiskolába falkavezér volt addig az életben a ranglétra legalján van.
2014. máj. 21. 14:17
 7/19 A kérdező kommentje:

Volt már több munkahelye is, de azoknál ilyen gond nem volt.

Igaz azok más jellegű munkák voltak, és nem voltak ennyien, de ott is beosztottként dolgozott.

2014. máj. 21. 14:18
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem csak a középiskolában volt "falkavezér":)
2014. máj. 21. 14:20
 9/19 anonim ***** válasza:
Azért a gyárat munka nem olyan mint az irodai munkák. Ott akik régóta ott vannak már alfahímek plusz ott azért hajtás van rendesen nem 1 órás kávészünetek.
2014. máj. 21. 14:20
 10/19 anonim ***** válasza:
Azt csak példának írtam ne vedd szó szerint arra akartam rávilágítani hogy keményebb munkahelyeken mint gyárak vagy segédmunkák esetén az embert nagyon lenézik kb mintha egy senki lennél és bizony ezt a nagypofájúak nehezen viselik.
2014. máj. 21. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!