Mennyire lesz rossz hatással öcsémre, ha én is elköltözöm itthonról?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy 18 éves húgom és egy 12 éves öcsém. A szüleim már régen elváltak és öcsém apa nélkül nőtt fel kb. Húgom most érettségizik és szeptemberben megy ki Brüsszelbe tanulni, én pedig másfél év múlva fogok elköltözni itthonról (40 km-re). Soha nem volt külön szobánk és ez így is fog maradni és így nem tudom milyen hatással lesz rá, hogy mindketten "lelépünk". Húgom mindenképp ki akar menni tanulni én pedig mindenképp el akarok költözni, tehát ezen változtatni nem nagyon tudunk.
Mit tudnánk tenni, hogy ne legyen olyan rossz öcsémnek?
Oké, hogy gyakran látogatnánk egymást és tudnánk beszélgetni skype-on, telefonon stb...De akkor is, eddig állandóan együtt voltunk és most meg kb heti 1-2 alkalommal fogunk majd találkozni
2014. máj. 5. 12:20
11/11 anonim válasza:
másfél év még hosszú idő, várd ki a végét, biztos hiányozni fogsz neki, de 40 kilóméter nem nagy távolság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!