A nővérem terhes, de a párja nem akarja a babát. Szeretne hozzám költözni, de a párom nem akarja. Ti mit tennétek?
Kedves Kérdező! Ez sok mindentől függ: a párodtól, a lakás nagyságától, a testvéreddel való viszonytól.
Személy szerint a tesómat támogatnám, csak azért a párkapcsolat is nagyon fontos.
Remélem, hogy tudtam valamit segíteni.
akik beszállnának az albérletbe...ha egy évig nem kellene fizetnie, rengeteget tudna esetleg félretenni...annál könnyebben indulna egy évvel később
értelem szerűen nem költöztetném be úgy, hogy nem egyezünk meg ebben a párommal...de hogy alaposan átrágnám vele és próbálnám rábeszélni az biztos...bár igaz, hogy kevés az infonk itt a kérdező párjáról
" Akkor 7. hónapban voltam a fiammal, a kislányom 1,5 éves. Évekig rágódtam a dolgon előtte..."
Egy kérdésem van: ilyen faxa kapcsolatba mi a pcsanak vallaltad be második gyereket is????? Már az elsőt se kellett volna. Egy hibás van, te magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!