Milyen nagytesónak lenni? Hogy érzel a kistesód felé?
Én lány vagyok, csak egy bátyám van, akit nagyon szeretek, tudom, hogy ő is szeret, de a kérdésem szempontjából nem a szeretet a lényeg. Hanem én pl. felnézek rá, mindig is olyan akartam lenni, mint ő, csodálom őt, de csak titokban, sohase mondanám ezt el neki se és másnak se. Persze néha az idegeimre megy, hogy ő a nagy, ezért mindig neki kell, hogy igaza legyen, a szüleim is inkább rá hallgatnak, ill. neki több mindent szabad ugye. De lényegében ő a "példaképem", és tudom, hogy mindig megvédene és jót akar nekem, mindig segít. Nem is tudom, mit csinálnék nélküle. Tényleg mindenben tud segíteni, ő tanított meg rengeteg dologra, és valami csoda folytán rá hallgatok. pl. a szüleimre soha. Persze többnyire nem látom be, hogy igaza van, de titokban tudom, és tényleg megfogadom a tanácsait. Ő annyi mindent adott már nekem, én meg nagyjából semmit neki. Kíváncsi lennék, ő hogy viszonyul hozzám, miket gondol. Úgy érzem, ő kötelességének hiszi, hogy megvédjen engem. Már egész kicsi koromban is ha pl. piszkált valaki, akkor jött a bátyám és elintézett mindenkit, aki meg mert bántani:D
Ti hogy vagytok ezzel? Leginkább az érdekel, akinek kisebb tesója van. Mit éreztek vele kapcsolatban?
Én 17 éves lány vagyok. van egy 13 éves öcsém és egy 16 éves hugom....mindkettőt szeretem de néha az idegeimre mennek.... Sokszor veszekszünk minden apróságon is.. Ilyenkor mindig az van h anyu vagy apu mindig azzal j h 'Te vagy a nagyobb neked kéne példát mutatni!"
Meg ehhez hasonló dolgok....Mondjuk én néha utálom h én vagyok a nagyobb... Mert biztos ha mindig van valami gubanc itthon akkor az az én felelősségem!!! :)
De összességében nem olyan rosz.... aszem röviden ennyi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!