7 hónapos babát vinnétek strandra? Nagytesónak (4 éves) beígértük hétvégén a strandot, és nem biztos hogy tudjuk valakire bízni a picit.
Én vittem az 5ésfél hónapost. Élvezte nagyon. Nézelődött, játszott, jót aludt a strandsátorban, de vízbe is bevittem.
(Mondjuk 3. baba, így lazább vagyok kicsit, meg nem mondhatom a tesóknak, hogy a pici miatt nem megyünk... )
Simàn vinném, a szélén én ülnék a picivel, akit uszógumiba ültetnék.
A nagyot meg figyelném ahogy pancsol.
Mi így szoktuk, heti 1-2 alkalommal megyünk.
Vigyél úszógumit, vízijátékokat, nap tejjel kend le őket, kis kalap!
Szia!
7,5hónapos, múlt héten voltunk. :) Kicsit féltem, de minden rendben volt. Bekencéztem, fürdőruci, kalap, aztán be a vízbe! Ki sem akart jönni! :)Naggggggyon bírta! :) Elcsapkodta a vizet, rendkívüli érdeklődéssel figyelte a körülötte zajló eseményeket, főként a gyerekeket. (Volt egy nagyobbacska, 6év körüli kislány, aki odajött "barátkozni", Neki még "dumált" is :D) Aztán kijöttünk, kajcsi, s úgy aludt 1órát a pléden, hogy csak csuda. Kicsit sem zavarta a zajongás. :)
Én sem raktam még beleülős úszógumiba, inkább tartogattam. :) De tényleg vidd el! Ő is élvezni fogja! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!