Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyat reagaltok arra amikor...

Hogyat reagaltok arra amikor egy három hónapnál fiatalabb baba esetén a rokonok azzal jönnek hogy " hogy azért nem alszik el a baba a kis mert nem hagyjuk benne sírni vagy nyöszörögni"? És egyéb ilyen tanácsokra?

Figyelt kérdés
Pocsék alvó a kisfiam és rendszeresen ezzel jön a rokonság. Nem akarom megsérteni őket de valahogy már kezd zavarni főleg amikor azzal küzdünk egy még pár hetes babánál hogy egyáltalán valahogy ki tudja pihenni magát.

ma 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért foglalkozol velük? Azt mondanak, amit akarnak.

Mellesleg a rokonságnak miért járkál a nyakatokra? Nem kell öket beengedni.

ma 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egy-két ilyen megjegyzésük után mindig mindenkinek bólogattam, azt mondtam, amit hallani akart. Hamar elegem lett belőlük, meg a kéretlen jó tanácsokból, főleg az ilyen kőkorszakiakból, mint a sírni hagyás. Csinálj mindent úgy, ahogy a babádnak jó, a többiekkel nem kell törődni!
ma 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vedd lazabbra a kapcsolattartást a rokonokkal, igen, szülőkkel, nagyszülőkkel is, ha ki ha nem én megmondo emberek. Legalább pár hónapig, amíg magabiztosabb anyuka leszel, és rendesen osszecsiszolodtok a gyerekeddel, különben ramesz idegileg
ma 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy ha lehet nem keresem őket. A 4 éves gyerekemet zaklatták a 6 évesek az oviban, erre a nagyokos nagymamámnak annyi hozzáfűznivalója volt, hogy biztos, mert nem volt elég szép a ruhája, és az olyanokat kiközösítik....
ma 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!