Normális, hogy mindig csak az ikreimmel vagyok?
Szerintem nem gáz, hogy ennyire együtt vagytok. Kb a gimis barátnőmmel mi is ennyire szétválaszthatatlanok voltunk hárman, mindig ugyanoda, együtt stb. Az, hogy a testvéreidet szereted ennyire, külön klassz. Mit nem adnék egy ikerért :( nekem 2 bátyám van, folyton gyilkolták egymást gyereknek, szerintem a szüleink majd kiugrottak volna a bőrükből, ha együtt akarnak lenni.
Majd úgyis jön valaki, akivel jobban kijöttök//akibe beleszerettek a későbbiekben, addig meg minek szétverni egy jól működő barátságot? én ezt nem látom jó megoldásnak egyáltalán.
nekem is van ikertesóm (bár csak 1). nem gondolom hogy baj lenne, hogy egyben a barátaid is. most az én szüleim is panaszkodnak /kb ugyanezért/ bár nálunk csak engem kell csesztetniük, hogy önállósodjak....
és ha nem akartok külön suliba menni, akkor szerintem ne hagyjátok magatokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!