Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért várja el a bátyám, hogy...

Miért várja el a bátyám, hogy elolvadjak a kisfiától?

Figyelt kérdés

Féltestvérem, az apánk közös. Utál engem és anyumat is, azt hiszi miattunk mentek szét a szülei.

Elköltözött elég messzire. Azt sem tudtuk, hogy gyereke lesz. Csak amikor megszületett a kisfia, akkor apu volt felesége tett fel egy képet a babáról fb-ra.

Néha hazalátogatnak a barátnőjével, persze apunak egyszer sem szóltak, hogy nézze meg az unokáját. Mamával sem tartotta a kapcsolatot, mióta megvan a baba és jönnek a városba, állandóan ott ebédelnek. Mi apuval mindig csak utólag tudjuk meg hogy itt voltak.

Üzent nekem a barátnőjén keresztül, hogy szégyelljem magam, mert mi az hogy én nem ugrálom körbe az ő gyerekét, és nem vettem eddig az unokaöcsémnek semmit.

Mama persze a pártját fogja. Mert hogy miért esik nehezemre letolni a képem hozzá, amikor ők ott vannak. És nem halnék éhen, ha vennék a gyereknek 1 pólót vagy egy játékot.

2014. ápr. 10. 17:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
ha utálod,akkor minek mennél? hagyd rá...
2014. ápr. 10. 17:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem utálom. Csak nincs meg az a testvéri szeretet.
2014. ápr. 10. 17:32
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
Ez de szánalmas... Persze, ha nincsenek meg a testvéri érzések, akkor veszett fejsze nyele, de azért hisztizni, mert nem vettél semmit a gyereknek meg nem nézted meg a gyereket. Ha jól értelmezem, a gyerek neked kb. olyan mint bármelyik másik idegen kisgyerek. Meg ha konkrétan nem hívtak, akkor minek is mennél? Majd ha hívnak akkor is vagy elfogadod, vagy nem, de egy felnőtt embert semmire nem kötelezhetnek. a másik meg az, hogy ha akar valamit, akkor ne üzengessen, hanem a szemedbe mondja meg. A gyerek iránti szeretetet meg nem lehet kikényszeríteni, azért neki is tenni kell, hogy kötődj a kisfiához.
2014. ápr. 10. 17:45
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Na ha utólag tudjátok csak meg ott voltak,ne is foglalkozz vele.Az ő gyereke vásároljon neki ő.
2014. ápr. 10. 17:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem májusban lesz 1 éves a gyerek, én még nem láttam egyszer sem. Pedig 2-3 hetente jönnek a városba.
2014. ápr. 10. 18:01
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem apudnak kéne megtenni az első lépést.
2014. ápr. 10. 18:47
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

"Üzent nekem a barátnőjén keresztül, hogy szégyelljem magam, mert mi az hogy én nem ugrálom körbe az ő gyerekét,"

Ez is biztos, hogy nem így történt...

2014. ápr. 10. 19:46
 8/12 A kérdező kommentje:

7#

Akkor hogyan? :)

2014. ápr. 10. 20:33
 9/12 anonim ***** válasza:
57%

Mégha nem is jó a viszony, szerintem nagyon gáz, hogy a féltesód gyerekét még nem láttad és 1 éves lesz. Végülis te vagy a nagybácsija!

Ez közel sem egyenértékű a "körülugrálni, meg az elolvadni"-tól. Ez teljes érdektelenség, számomra teljesen elképesztő, hogy ennyire hidegen hagy a tesód meg a gyereke.

Egy panelházban élek, az elsőn született egy baba, vettem egy rágókát 300 ft-ért, meg két popsitörlőkendőt úgy mentem babát nézni. Amúgy is váltottunk néhány szót, szerintem ez illik!! Hozzám is sokan jöttek, senki nem üres kézzel, habár engem az pont nem érdekelt volna, hanem örültem annak hogy kiváncsiak ránk. Ha minden porcikád ellenzi a babalátogatást, akkor is a féltestvéred, és egy évben kétszer, mondjuk húsvétkor meg karácsonykor rájuk nyithatnád az ajtót. Mamának igaza van!!

2014. ápr. 10. 21:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Féltestvéred, utál téged meg anyukádat. Apátokkal sincs jó kapcsolata.(Meg semmilyen se) Most mit üzenget? Üzenj vissza, idegen gyerekhez semmi közöd.
2014. ápr. 10. 23:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!