Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? Miért ilyen?

Mit tegyek? Miért ilyen?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és van egy öcsém aki 10 éves. Eleinte folyamatosan piszkált, nem hagyott békén. Most már you tube-on is videokat néz amik persze nem a legszebb szövegűek, és persze nem túl kulturáltak (vérontás). Megszokta a káromkodást és amikor szólok neki akkor fel van háborodva és azt mondja nem igaz folyton én káromkodok. Persze ha kiakadok akkor igen és ezt idegekkel már nem bírom ezért egyre többször ordítok vele. Az meg még jobb hogy a szüleim előtt megjátsza magát. Folyton én vagyok a hibás és hisznek neki. A családban mindenki az ő pártját fogja és én vagyok a neveletlen meg minden. Utálom őt és nem tudok mit tenni. Valakinek van esetleg ötlete? Előre is köszönöm!!!
2014. ápr. 4. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
rejts el videokamerát és akkor be tudod bizonyítani.
2014. ápr. 4. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
El se kell rejteni, ha előtted iylen akkor simán csak csinálj úgy mintha babrálnál a telefonoddal, közben meg levideózod...
2014. ápr. 5. 01:14
 3/4 anonim válasza:
játszd meg te is magad. nem nagy kunszt.
2014. ápr. 5. 10:05
 4/4 A kérdező kommentje:
A kamerát próbáltam de muvel folyamatosan videokat néz nem beszél egész nap... A videokat meg nem tudom bizonyítani mert fejhallgató van rajt... Ha meg megjátszom magam a szüleim hisznek neki... De azért próbálkozom majd ezekkel hátha szerencsém lesz! Köszi mindenkinek!!!
2014. ápr. 5. 10:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!