Beszéljünk arról, amit látott, vagy ne hozzam szóba?
Ma a nővérem meglátott a barátommal, de alig tud pár ember a kapcsolatunkról és a családom nincs köztük.
Nem mondta el a szüleinknek, viszont este fura megjegyzéseket tett és félek, hogy előbb-utóbb elmondja. De ha szóba hozom neki, akkor érezni fogja, hogy tartok attól, hogy megtudják anyáék és ezt esetlen kihasználná a későbbiekben (nem vagyunk éppen mintatesók).
17/L
Egyrészt miért baj ha megtudják a szüleid.? ( csak kíváncsiság)
Másrészt miért baj ha megtudja a nővéred, hogy nem szeretnéd még anyukádék orrara kötni, hogy van barátod.?
Serintem egy nővér megérti, mertő is volt olyan cipőben, mint te..
Jó, leírom, de nem kérek a kapcsolatom miatt negatív kommenteket...
1. Idősebb nálam picit.
2. A családom nem kedveli (apa kvázi utálja).
3. Ha megtudnák, próbálnák tönkretenni a párkapcsolatunkat.
4. Apával régen jóban voltak.
És ezeken kívül elég sok minden szól a kapcsolatunk ellen.
A tesómmal meg folyton veszekszünk, nem akarom, hogy tudja, ezt felhasználhatja ellenem.
Egy normális testvéri kapcsolatban a veszekedés és gyűlölködés két különböző dolog.
Mi aztán tudjuk ölni egymást a húgommal, de tutira semmi ilyesmit soha nem használnánk fel egymás ellen.
Szerintem a nővéred sem akarna neked tényleg ártani!
szerintem bízz jobban a tesódban. Mi is mindig öltük egymást a tesómmal, de folyton falaztunk egymásnak...
Másrészt ne keverj 'picit idősebb' pasikkal, hacsak nem úgy érted, hogy max 25 éves...
Ha egy kapcsolat működik, és ti szeretitek egymást, akkor nincs az a szülő aki tönkre tudná tenni.
Nem tudom mennyiel idősebb, de mindegy is a lényeg,nhogy "jőval" tehát 20 felett tuti van.
és:
A lényeg, hogy elég felnőttnek érzed magad egy fenőtt kapcsolathoz , de ahhoz nem, hogy merd vállalni?
Ha azt akarod hgy tényleg működjön, akkor nem lehet örökké titkolni..
Vagy a férfi kért meg erre?
Én is úgy gondolomm,mhogy a testvérek akar mennyire marják egymást szoktak falazni, bár ha angyon aggódik akkor l fogja mindani anszüleidnek, és ez.isnjogos.
Nem szabad(na) haragudnid rá emiatt,mmert csak szeretetből tenné.. Ha nagyon ki akarna veled cseszni, akkor minde n aggődás nélkül viselné az egészet( márha tényleg nemn20on hanem idősebb pasiról van szó)
Az én tesőmmal is martuk egymást mindig,e hasonló esetben tuti nem mindta vilna el, az aggódást is nekemmecsetelte volna minden nap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!