Van egy ikertestvérem?
Figyelt kérdés
Anyukámmal élek , apámról semmit sem tudok , nagyon kicsi voltam amikor elváltak, anyám meg nem mond róla soha semmit. De amikor kisebb voltam olyan 4-8 éves ( néha még most is ) Anitának szólít közben Anna vagyok . Eddig csak csodálkoztam , de tegnap a papám ( nagyon részeges ember ) ivott egy kicsit ( anyu születésnapja volt ) és egyszer csak megszólalt : te Anita vagy ,vagy Anna ? Kettőn látok vagy mindketten itt vagytok ? Anyu meg tiszta ideges lett , elkezdte hogy hát milyen Anita meg minden, de még most is néha még a nagyszülők keresztanyámék is Anitának szólítanak . Eddig csak röhögtem, hogy 15 év nem volt elég megjegyezni a nevem vagy mi ?! De most már komolyan elgondolkodtam rajta... A a kérdésem , lehetséges-e hogy volt/van-e egy ikertestvérem vagy csak nyelvbotlás volt tőlük és nem bírják megjegyezni a nevem ?2014. márc. 11. 18:34
31/32 anonim válasza:
Szia tudom hogy jó egy éve tetted ki ezt a kérdést és ez elég személyes téma de érdekelne mi lett a vége? Megtaláltad e apukádat?
32/32 abrakadabraka válasza:
Érdekes dolog! Olyan mintha a A két lottitt
Hallanám röviden!
Na de most komolyan, ha van mondjuk facebookod,akkor keress rá!
Pl.( nem tudom mi a vezeték neved de)
Kovács anitapl.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!