Anyukámmal élek , apámról semmit sem tudok , nagyon kicsi voltam amikor elváltak, anyám meg nem mond róla soha semmit. De amikor kisebb voltam olyan 4-8 éves ( néha még most is ) Anitának szólít közben Anna vagyok . Eddig csak csodálkoztam , de tegnap a papám ( nagyon részeges ember ) ivott egy kicsit ( anyu születésnapja volt ) és egyszer csak megszólalt : te Anita vagy ,vagy Anna ? Kettőn látok vagy mindketten itt vagytok ? Anyu meg tiszta ideges lett , elkezdte hogy hát milyen Anita meg minden, de még most is néha még a nagyszülők keresztanyámék is Anitának szólítanak . Eddig csak röhögtem, hogy 15 év nem volt elég megjegyezni a nevem vagy mi ?! De most már komolyan elgondolkodtam rajta... A a kérdésem , lehetséges-e hogy volt/van-e egy ikertestvérem vagy csak nyelvbotlás volt tőlük és nem bírják megjegyezni a nevem ?
nah most ez olyan hogy engem a nagynéném hív sokszor Enikőnek, aki a másik unokatesóm és nem hogy a nevünk de még mi se hasonlítunk egymásra!
2014. márc. 11. 19:37
22/32 anonim válasza:
A nagyanyam sokszor Agikanak meg Evikenek hiv..voltam mar Editke.. Anya is rendszeresen tesom neven szolit..arrol meg ne is beszeljek hogy a tesom regi pasijat anya vmiert mindig Arpinak mondta pedig soha nem bolt semmilyen Arpi ismerosunk.. en ennek nem tulajdonitanek jelentoseget..
2014. márc. 11. 22:18
23/32 anonim válasza:
a születési anyakönyvi kivonatodban benne kell lennie az apukád nevének :) kérd el valami ürüggyel... és akkor már kutakodhatsz :) bár ha házas volt anyukád amikor születtél, akkor nem kaphattad volna az anyukád nevét... lehet nem is voltak házasok? ha lenne más Anita a családban még el is lehetne felejteni, minket is sokszor összekever anyu húgommal (csak a nevünket) de a reakciója anyukádnak nekem is furcsa... nézd meg a születési anyakönyvi kivonatodat... kutakodj.. és majd meséld el mire jutottál :)
2014. márc. 11. 23:18
24/32 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen Anita nevű rokon, sőt még ismerős sem akivel összekeverhetne. Tegnap este megkérdeztem anyát ,hogy kivel kevert össze a papám , annyi volt a válasza hogy csak berúgott, arra meg ,hogy ő miért reagált erre így nem mondott semmit, csak annyit , hogy hagyjam békén a hülyeségeimmel, mindenki hibázhat. És akkor megkérdeztem , hogy apámmal házasok voltak-e , azt mondta nem .
2014. márc. 12. 09:58
25/32 anonim válasza:
Születési kivonat!
2014. márc. 12. 11:10
26/32 anonim válasza:
Továbbá: minden jogod megvan megismerni apádat! Viszont arra készülj fel - ekkora titkolózás miatt - esetleg valami rázós dologba is belefuthatsz.. remélem hogy ilyesmiről nincsen szó, sok sikert a kutatáshoz, önmagad, családod megértéséhez!
2014. márc. 12. 11:12
27/32 anonim válasza:
Nekem sok momentum nem tiszta a történetbe.
Ha valaki "nagyon részeges" akkor nem "egy kicsit" szokott inni. Meg ilyen nincs hogy valaki kettőt lát, részegen, én már sokszor voltam elég részeg és érdekes módon soha nem láttam egy dologból kettőt. De ha feltételezzük hogy ő olyan részeg volt hogy kettőt lásson belőled akkor nem "egy kicsit" kellett innia, pláne ha bejáratott szesz vedelő. Ahhoz hogy az állítólagos titkolt testvéred nevén szólítsanak véletlen, akkor sűrűn kell találkozniuk vele hogy ez ennyire megrögzött legyen. Plusz ha ekkora titkolózás övezi az egészet, akkor sokkal jobban vigyázhatnának arra hogy mit mondanak... Plusz ha így szét lettetek kiskorotokba választva, az álíltólagos nem ismert apukád simán engedi hogy az ikertestvéred találkozgasson anyukáddal és a rokonságával, a te anyukád viszont azt se hogy apukáddal találkozhass?
Én még mindig fenntartom a gondolatát annak hogy az egész sztorit csak kitaláltad...
2014. márc. 12. 12:33
28/32 anonim válasza:
Ha Kästnertől majd az Emil és a Detektíveket olvasod, milyen sztorit fogsz kitalálni? :D
Amúgy meg kérdezd meg a papot a községben, ő tudni fogja.
2014. márc. 12. 12:51
29/32 anonim válasza:
Ezt csak anyád tudhatja! Kérdezd meg tőle!
2014. márc. 23. 18:08
30/32 mocsokmacsek válasza:
Jutottál valamire? Nem lehet egyszerű ilyen kétségek között lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!