Van egy ikertestvérem?
Már miért lenne kamu ?
De volt hogy megkérdeztem anyát hogy ki a franc az az Anita erre azt mondta hogy ez honnan jött ?
Meg hogy miért hív néha Anitának akkor meg azt mondja véletlen volt ,mindegy.
Nem biztos hogy feltétlenül iker , lehet hogy csak testvér de az sem biztos. Ez csak akkor jutott eszembe amikor a papám azt mondta amit már írtam .
Két ötlet, kérdezd meg nagyapádtól amikor "felszabault" hangultban van, továbbá: apád vezetéknevét hordod?
Ha tudod a vezetéknevét akkor célozd be facebookot, internetet, próbálj a nyomára bukkanni.
Anyám vezetéknevét használom :) ha tudnám apámét már rég rákerestem volna.
És igen ez eszembe jutott hogy a papámék tarthatják a kapcsolatot apámékkal . Pedig anyám oldaláról nagyszüleim
Nagyon is valószínű. Főként abból látszik, ahogyan anyád erre a témára reagál. Hazudozik, mismásol, elhallgat, zavarba jön - MIÉRT?! Kérdezz rá csak a témára, ahol lehet. ha nem lehet egyenesen, akkor keress másként. :)
Nekem volt ikertestvérem, én jól tudom. Csak meghalt, még a születésünk előtt. És nem Radnótit olvasok...
1.Kutass!
2.Kérdezz!
3.Nyomozz!
4.Keress!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!