Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van egy ikertestvérem?

Van egy ikertestvérem?

Figyelt kérdés
Anyukámmal élek , apámról semmit sem tudok , nagyon kicsi voltam amikor elváltak, anyám meg nem mond róla soha semmit. De amikor kisebb voltam olyan 4-8 éves ( néha még most is ) Anitának szólít közben Anna vagyok . Eddig csak csodálkoztam , de tegnap a papám ( nagyon részeges ember ) ivott egy kicsit ( anyu születésnapja volt ) és egyszer csak megszólalt : te Anita vagy ,vagy Anna ? Kettőn látok vagy mindketten itt vagytok ? Anyu meg tiszta ideges lett , elkezdte hogy hát milyen Anita meg minden, de még most is néha még a nagyszülők keresztanyámék is Anitának szólítanak . Eddig csak röhögtem, hogy 15 év nem volt elég megjegyezni a nevem vagy mi ?! De most már komolyan elgondolkodtam rajta... A a kérdésem , lehetséges-e hogy volt/van-e egy ikertestvérem vagy csak nyelvbotlás volt tőlük és nem bírják megjegyezni a nevem ?
2014. márc. 11. 18:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
54%
Te a Két Lottiról beszélsz Anita :-D
2014. márc. 11. 18:58
 12/32 A kérdező kommentje:

Már miért lenne kamu ?

De volt hogy megkérdeztem anyát hogy ki a franc az az Anita erre azt mondta hogy ez honnan jött ?

Meg hogy miért hív néha Anitának akkor meg azt mondja véletlen volt ,mindegy.

Nem biztos hogy feltétlenül iker , lehet hogy csak testvér de az sem biztos. Ez csak akkor jutott eszembe amikor a papám azt mondta amit már írtam .

2014. márc. 11. 19:00
 13/32 A kérdező kommentje:
És nem emlékszek semmilyen testvérre sem ikertestvérre. Az apámra sem .
2014. márc. 11. 19:02
 14/32 anonim ***** válasza:
66%

Két ötlet, kérdezd meg nagyapádtól amikor "felszabault" hangultban van, továbbá: apád vezetéknevét hordod?

Ha tudod a vezetéknevét akkor célozd be facebookot, internetet, próbálj a nyomára bukkanni.

2014. márc. 11. 19:04
 15/32 A kérdező kommentje:

Anyám vezetéknevét használom :) ha tudnám apámét már rég rákerestem volna.

És igen ez eszembe jutott hogy a papámék tarthatják a kapcsolatot apámékkal . Pedig anyám oldaláról nagyszüleim

2014. márc. 11. 19:06
 16/32 anonim ***** válasza:
55%
én is kérdezősködnék rokonoknál vki csak elkotyog vmit. Főleg ha nagyapád ilyen ha iszik akkor könnyű dolgod lesz
2014. márc. 11. 19:07
 17/32 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon is valószínű. Főként abból látszik, ahogyan anyád erre a témára reagál. Hazudozik, mismásol, elhallgat, zavarba jön - MIÉRT?! Kérdezz rá csak a témára, ahol lehet. ha nem lehet egyenesen, akkor keress másként. :)

Nekem volt ikertestvérem, én jól tudom. Csak meghalt, még a születésünk előtt. És nem Radnótit olvasok...

2014. márc. 11. 19:10
 18/32 A kérdező kommentje:
igen , én csak röhögtem VOLNA azokon amit a papám mond de anyám zavarba jött és arra gondoltam ,hogy valami oka lehet. Ha hazajön rákérdezek .
2014. márc. 11. 19:13
 19/32 anonim ***** válasza:
74%

1.Kutass!

2.Kérdezz!

3.Nyomozz!

4.Keress!

2014. márc. 11. 19:18
 20/32 anonim ***** válasza:
42%
En neha tevedek es a masik gyerekem nevet mondom, de mind a kettot szuletesuktol fogva nevelem. Nekem nem eletszeru, hogy egy olyan gyerek nevet mondjam akivel nem vagyok napi kapcsolatban.
2014. márc. 11. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!