A nővérem egy álomvilágban él, a férje megcsalja. Hogy mondjam meg neki?
Nem túl jó közöttünk a kapcsolat, legutóbb azon veszett össze velem, hogy a lánya azt mondta neki, hogy bár én lennék az anyja.
Tény, hogy vele ellentétben nem ragadtam ott egy kis városba, utazom, szórakozok, élvezem az életet. Ő pedig a családot választotta. Ezzel nem is lenne baj, de szerinte nincs semmi gond, viszont a férje megcsalja.
A múlt hétvégén voltam a szülővárosomban és akkor tudtam meg, ő nem tudja, azt hiszi, tökéletes a házassága.
Hallgathatsz az itt kommentelőkre és nem szólsz.
De egy biztos. Ha az én testvérem nem szólna, hogy évek óta csalnak és megaláznak, akkor számomra a testvérem is halott lenne, mivel hozzájárul a folyamatos megalázáshoz és átveréshez.
Nem mindig kéne homokba dugni a fejeteket.
Én sem vagyok jóba a kishúgommal, de ha megcsalnák, tuti, hogy elmondanám, vagy célozgatnék rá.
Egy idő után őt is fúrná a kíváncsiság, nyomozna egy kicsit, és rájönne magától is.
Nem kell minden részletet elmondani, csak utalni, célozgatni rá, és egy idő után majd csak felébred a kisördög benne, és rájön, hogy te jót akartál neki.
# 15, ennyire ne irigykedj, árt a szépségednek! :)
# 16
Nem, nem én vagyok a szerető, csak jóban vagyok vele nagyon.
Nem akarom tönkretenni a családját, de szerintem ez nem olyan dolog, amit titokban kellene tartani azért, nehogy megbántsam.
Mire lennék én irigy az ő életéből? Hogy sosincs ideje magára? Hogy egész délelőtt a konyhában áll? Hogy nem tud elmenni a barátnőivel, barátaival kikapcsolódni egy estére?
# 17
És mégis hogy tudná megoldani, ha nem is tud a problémáról?
# 20, köszönöm a bókot.
Már azelőtt is jóba voltál a nővel, hogy megtudtad, hogy ő a testvéred szeretője?
Mit mondott, hogyan kezdődött, ki kezdte a viszonyt?És mi a terve a sógoroddal?
Te melyikük pártján állsz tulajdonképpen?Még ha nem is vagytok jóban akkor is a testvéred,őmellé kellene állnod.
Mire lennék én irigy az ő életéből? Hogy sosincs ideje magára? Hogy egész délelőtt a konyhában áll? Hogy nem tud elmenni a barátnőivel, barátaival kikapcsolódni egy estére?
Tudod, van aki ettől érzi jól magát, nem a magányos utazástól és pénzszámolgatástól.
"Mire lennék én irigy az ő életéből? Hogy sosincs ideje magára? Hogy egész délelőtt a konyhában áll? Hogy nem tud elmenni a barátnőivel, barátaival kikapcsolódni egy estére? "
Aha, pont ezekre.
Miből gondolod, hogy ő meg irigyli, hogy neked nincs KIÉRT a konyhában állnod? (mellesleg: főztél te már életedben? a konyhában "állva" azt nehéz)
# 25
Előtte is jóban voltunk. A pasi kezdeményezett, még 3 éve, amikor odakerült a jelenlegi munkahelyére a nő. Azt mondja, hogy elfogja hagyni a feleségét, de a nő nem annyira hisz neki, várja, hogy bizonyítson.
Én nem pártolok senkit. Nem hiszem, hogy egyedül a férj hibája, ha egy házasság válságba kerül.
# 26, drágám, hol írtam, hogy magányosan utazgatok? Megtudnád mutatni? :)
Elég furcsa értékrendje lehet annak, aki (már elnézést) igénytelenül érzi jól magát.
# 27
Azért ennyire ne akarjatok a magánéletemmel tisztában lenni. Elárulom, hogy lenne kiért feladnom a karrieremet, de nekem nincs kedvem ahhoz, hogy az életemet a 4 fal között éljem le.
Tudom, hogy irigy. Nem nekem mondta, hanem a nagynénénknek, hogy olyan jó lenne, ha csak 1 napra olyan élete lehetne, mint nekem. Meg még sorolhatnám...
annyira erőltetetten próbálod bizonyítani, hogy neked jó és neki rossz, hogy fáj nézni.
És miért igénytelenség, ha valaki nem úgy akar élni, ahogyan te? Az az érzésem, fáj látni, hogy a megcsalás ellenére ő boldog és bele akarsz rúgni.
Oké, legyen a nővéred egy igénytelen, házassági válságban élő, fél napokat a konyhában ácsorgó szerencsétlen... de mégse ő vergődik itt kétségbeesetten bizonygatva az igazát a neten, hanem te...
Nem, szerintem benned semmi irigylésre méltó nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!