Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukám lehet megcsalja anyukámat. Mit csináljak?
Nekem is ez jutott eszembe, miért rak rád ekkora terhet. Nincs neki barátnője?
Amúgy ez lehet egy ártalmatlan sms is.
Neked semmit. Nekik kell ezt megoldani ha tényleg valós a probléma.
És nagy butaság volt amit anyukád csinált, nem kellene ilyenekkel terheljen téged.
Ha édesanyád biztos ebben, akkor ez nagyon szomorú.
Gondolom, hogy voltak előzményei annak, hogy meg akart bizonyosodni arról, miért távolodott el tőle az édesapád, s kétségbeesésében ezért nézte meg a mobilját.
Azt tudod tenni, hogy tartod benne a lelket, hogy nem nehezíted a dolgát. Amiben tudsz, segítesz neki szó nélkül: pl. a háztartási munkák. Nem "kamaszkodsz" vele, tekintettel vagy a lelkiállapotára.
Apukád valószínűleg kisiklana egy ilyen témájú beszélgetés alól.
Nem tudhatod, hogy kettejük között milyen beszélgetések folytak, hogyan jutottak el idáig.
Lehet, hogy megcsalja, lehet, hogy félreértés.
Ezt nekik kell tisztázniuk egymás között.
Beleszólni nem szabad, nem is tudsz, de ha apukád kiteríti a lapjait, hogy valóban van mellékág, neked azért jogod van ahhoz, hogy kulturáltan kifejtsd a véleményedet arról, hogy éppen most veri szét a családot, s ezzel keményen befolyásolja az ő sorsukon kívül a tiedet is. Tehát van közöd hozzá.
9-es vagyok.
Megmondanád, hogy hány éves vagy. Lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, de nem látom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!