Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Apám megcsalja anyámat, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám megcsalja anyámat, mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés

Hosszabban fogom leírni, köszönöm annak aki elolvassa.

Idősebbek a szüleim, apa 56, anya 51 éves, kb 25 éve házasok ha nem több. Az biztos, hogy apám más nőkkel levelezik ismerkedős/társkereső oldalon. Az egész még a téli szünetben lett gyanús, amikor lattam hogy másoknak írogat. Tudtam, hogy nem a bárátinak mert velük nem tartja a kapcsolatot közösségi oldalon, inkább csak telefonon, még fb-on sincs fent. Ekkor kezdtem gyanakodni, akkor még erősebb lett bennem a gyanu amikor elsétáltam mögötte (amikor gépezett) és hirtelen lerakta a tálcára azt amit csinált. Bárhányszor elsétáltam csak a kezdőlapot nézte, (de fura). Eljárkál itthonról, most sincs itt ezért gondoltam megnézem már mit csinál. A gépe alapból be volt kapcsolva ezért visszanéztem az előzményeket és természtesen az volt amire számítottam. Olyanokat írt más nőknek, hogy hiányoztak amíg nem beszéltek, meg hogy házas de neki szüksége van egy másik nőre aki odasimul hozzá meg ilyenek. Azt is írta hogy sajnálja azt hogy a nő meggondolta magát pedig szerinte összeilletek volna, de előtte ki tudja kikkel levelezett/találkozott. Ezen nagyon megdöbbentem mert apámból pont nem nézem ki, mert amellett hogy öreg nem is néz ki jól, soha mem volt az a nagy csajozós, most is 106 kg körül van.. Nem tudom mit tegyek mert anyával sincs olyan jó viszonyom, eddig apával mindig jól kijöttem, de most mar átértékeltem magamban mindent. Az egészben meg az a legszebb, hogy apám féltékenykedett mindig és olyanokat mondott, hogy anya biztos megcsalja azért jön haza későn, amikor 5-6kor ért haza a munkából, azért mert még bement a boltba kaját is venni.. Betegesen féltékeny, amikor ő csalja meg anyát, meg mindenről be kell neki számolni hogy hova megyünk de ő nem mond senmit.

Bocsi ha hosszú lett, a valászokat előre is köszönöm.

2014. jan. 11. 15:04
 1/8 intrepid ***** válasza:
Nézd, lehet, anyádnak már nem kell a férfi ennyi idős korában. Apádnak meg még szüksége van az összebújásra stb. Az jobb lenne szerinted, ha megerőszakolná heti szinten anyukádat? Így elviszi otthonról azt, amire nincsen szükség. Nagyon sok nő van, akinek nem művelik a kis kertecskéjét, pedig igény az van rá.
2014. jan. 11. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Totál megértem a felháborodásodat, elég szar helyzetben vagy :( Mégis azt gondolom, nem nagyon tudsz tenni semmit. Illetve pontosabb, ha azt mondom: bármit tennél ezügyben, attól csak rosszabb lenne. Azt írod, eddig jól kijöttél apukáddal. Tudod, attól, hogy ő most férjnek pocsék, édesapának jó volt mindig is, és valószínűleg most is az. Még csak szóba se nagyon hozhatod neki a dolgot, mert onnan indul az egész, hogy kutattál a gépén. Neked ez hogy esne fordított helyzetben? Félre ne értsd, nem akarom őt mentegetni - amit tesz, az helytelen és erkölcstelen -, de hadd legyen már meg mindenkinek a privát szférája.

Egyébként szerintem édesanyád is sejti, hogy nincs minden rendben. Itt sajnos ő az egyetlen, aki léphet. Az is lehet, hogy apukád nemsoká lehiggad, anyud megbocsát neki, és még sok évig élnek együtt harmóniában (szűkebb környezetemben volt már erre példa). Addig is próbálj meg nem teljesen elfordulni az apádtól, még ha most jogosan dühös is vagy rá.

2014. jan. 11. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Meghülyült a vén kecske.

Van ez így, lehet anyukád is tudja ezt, nem feltétlenül lehet újdonság.

Ezt igazából a két szülőnek kell lesakkoznia, nem neked, de mivel te is a család szerves része vagy így neked is jogod van ez ellen kikelni ha ez nem tetszik.

Beszélj apukáddal, hogy te észrevetted ezt és mi ez már...

2014. jan. 11. 15:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valászokat. 2. valászolónak üzenem hogy egyáltalán nincs emiatt bűntudatom, mert ő olyanokat mondott nekem, hogy tudja kivel mit beszélek és jobb ha hallgatok. (???) Semmi olyat nem beszéltem senkivel, amikor meg rákérdeztem hogy na mit beszélek, azt válaszolta hogy tudom én. Biztos. (??) Ekkor rákérdezett anya, hogy miért, latta mit beszéltem másokkal, mire apám azt felelte hogy nem, a kisujjából szopta. (enyhe irónia). Szerintem nem olvasot el semmit, mert tényleg nem voltak ilyen "titkos" beszélgetéseim, de ha mégis akkor most itt van visszakapta. Anya meg tuti nem selyt semmit, mert elég naív, és magából indul ki, hogy ő soha nem lépne félre.
2014. jan. 11. 15:34
 5/8 A kérdező kommentje:
*sejt. bocsánat elírtam
2014. jan. 11. 15:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Nézd, szomorú a dolog, de neked ebbe nem kell beleavatkoznod. Nem tudni ki a hibás. Lehet apádra rájött a kapuzárási pánik, azért kacsingat félre, de lehet anyád szűnt meg nőnek lenni és megtagadja tőle a szexet. Nem kell jól kinézni ahhoz, hogy találjon az ember szeretőt. Én apám is egy vágásérett disznó, mégis megcsalta a jól karbantartott anyámat. Egy dolgot mondok, tanulj belőle, tanulj az ő hibáikból és te körültekintően menj férjhez, és ne kapkodd el.
2014. jan. 11. 15:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem megcsalt a férjem és van 2 gyerekem. Azóta is együtt vagyunk. Szerintem a gyerekemnek ugyan annyi beleszólása van az én életembe, mint ahogy nekem az övébe. Szeretem, ha meghallgatják a tanácsomat vagy ha tudom, hogy rossz úton járnak, akkor visszaterelem őket. Szerintem itt neked is ez lenne a feladatod a szüleiddel. Menj fel a gépre és mentsd el a levelezést, hogy legyen bizonyítékod. (a férfiak sajnos mindent letagadnak és még Te jönnél ki szarul) Hívd össze anyukád és apukád és mond el nekik, hogy mit találtál, majd mond meg nekik, hogy beszéljék meg és hagyd őket ott. Az hogy hogyan rendezik, az már az ő dolguk. Nem gondolnám, hogy hagyni kéne, hogy anyukád abban a tudatban legyen, hogy apukád 100%-osan megbízható. Lehet összevesznek, de legalább anyukád is ráébred, hogy nincs minden rendben és tesz az ügy érdekében. A legtöbbször a férfiak azért féltékenyek és emlegetik a megcsalást, mert magukból indulnak ki... Ez csak egy tanács, fontold meg.

2014. jan. 14. 11:46
 8/8 anonim válasza:
Én is pont ebben a cipőben járok... Egyszer véletlen apukám úgy hagyta a facebookját hogy pont látni lehetett a leveleket és rögtön megragadt a szemem azon, hogy levelezett egy nálam 2 évvel idősebb csajjal (én 21 vagyok, apám 47) ismerem a lányt, mert ugye faluban lakunk és mindenki ismer mindenkit. Szóval beleolvastam a levelekbe és elég pikáns dolgok voltak benne. Tudtam hogy nincs hozzá semmi közöm, mégis baromi mérges voltam rá és félre is hívtam hogy megbeszéljem vele. Megkérdeztem tőle hogy el akar hagyni minket ? Hozzáteszem van 3 testvérem. Azt mondta hogy nem , és szereti anyát, csak a szex már nem úgy megy... Ez már régebben történt de azóta is többször rajtakaptam hogy hozzám hasonló korú csajokkal flörtölget meg isten tudja miket csinál...nagyon zavar de anyának semmiképp nem akarom elmondani, mert ő úgy szereti apát! Biztos nagyon rosszul esne neki...egyébként én ku****ra nem akartam erről tudni, legalább úgy csinálná hogy ne legyen ennyire feltűnő.. :(
2014. jan. 19. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!