Most akkor milyen vagyok?
Figyelt kérdés
Hárman vagyunk lány testvérek,én vagyok a legidősebb,a két hugom közelebb lakik egymáshoz,szinte naponta találkoznak.A múltkor rájöttem pár dologból,hogy általában ha volt valami összejövetel náluk,engem hivtak utóljára,amikor nem mentem el akkor meg szóvá tették.És ezek után egyre inkább távolság tartó lettem velük.Tudják is hogy ezért nem megyek hozzájuk és nem telozunk.Ők ketten mindent megbeszélnek,és mint kiderült közelebb is álnak egymáshoz,már kiskoruk óta.Szerintük ez nem így van,de nekem akkor is rossz érzés.Anyánk azt mondta nekik,hogy ne foglalkozzanak velem,majd megbékülök.Nem inkább azt kellett volna nekik mondania,hogy hát beszéljétek meg,hogy mi a bajom?Nem akarok én haragban lenni velük,de ők nem így látják,hogy ezért nekem durcáskodnom kéne.Még soha nem volt köztünk rossz a kapcsolat,de nem tudom most mit tegyek,mert sajna nem hiszem,hogy közvetlen tudnék lenni velük.Várom véleményeiteket,mint kivülállok másként látjátok.2014. febr. 24. 17:15
1/2 Argloss válasza:
Féltékeny, sértődős és hisztis vagy. Ha az lenne a fontos, hogy velük lehess, akkor nem számítana, hogy hányadikként hívnak el egy összejövetelre. A leírásodból úgy tűnik, hogy te elvárod, hogy körbeugráljanak, de okot csak az ellenkezőjére adsz.
Ha az egymás közötti kapcsolatotokban is ennyire körülményes vagy, akkor nem csoda, hogy nem tudsz túl közel kerülni hozzájuk. Persze mivel ők gyakran tudnak találkozni így nekik könnyebb ápolni a kapcsolatukat, de ha belegondolsz te nem könnyíted meg nekik azt, hogy jó legyen a viszonyotok. Talán azt gondolod, hogy mivel te vagy a legidősebb testvér így neked külön elbánás jár? Tessék szépen kinőni az ovis viselkedésből.
2/2 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Közeledj te, keress te közös dolgokat, szervezz te programot velük. Mint nagytesó légy te az összetartó kapocs!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!