Ti mit tennétek ilyenkor? Többi lent!
Nézd, kár hisztizned, mert nincs igazad. Olyan hülyeséget írtál, hogy fizikai képtelenség amit állítasz.
De tegyük fel igaz amit írsz. Megvan a röntgen felvétel?? Ha mamád él még akkor ő tudja melyik kórházban szült. ott is vannak még olyan nyugdíjas ápolók akik az 50-es években diákok voltak. Miért nem kutatja fel őket.
1920-évtől a nagy gyermekhalálozási szám miatt kötelezővé tették a gyerekek születését, halálozását, sőt vetélések pontos írásos dokumentációját. Így minden adat megvan még. Ha megvan a röntgenkép, akkor könnyű utána járni.
De, hogy válaszoljak a kérdésedre, hogy miképpen lehetett egy férfi Balatonon aki kiköpött apád de mégsem ő.
Úgy, hogy a világon mindenkinek van valahol egy kiköpött mása. (egy fotós be is járta a világot, hogy tök egyforma embereket fotózzon le) De nem megyek messzire. Jó magam is átéltem ezt. Egy iskolában dolgoztam, és az egyik tanár mutatott egy nagyon régi tablóképet, hogy én vagyok rajta. Néztük a lány képét aki pontosan úgy nézett ki mint én. Még az arcán lévő 2 anyajegy is pontosan ott volt ahol nekem. Elkértem a képet, és megmutattam a családomnak. Mindenki azt mondta én vagyok rajta. A bökkenő csak az volt, hogy a kép 1969-ben készült, amikor én még a világon sem voltam.. (csak megjegyzem, felkutattam a nőt, és még ma is kiköpött másom csak 21 évvel idősebb)
Azért egy ikerterhesség elég feltűnő, hiszen sokkal nagyobb az anyuka. Ráadásul nagyon kevés iker születik időre, gyakoribb, hogy kisebb súllyal korábban érkeznek.
Ha a nagymamád nem altatták és császárral szült hanem simán, akkor igenis észre kellett vennie,hogy egymás után pár perces késéssel jön egy újabb kitolási szakasz és érkezik még egy baba.
Az ultrahang egyből szemet szúrt nekem is, de a röntgen is hihetetlen.
Amúgy történtek ilyenek pl. Spanyolországban nem is olyan régen, pár évtizede, de ott a szülőknek azt mondták meghalt a gyerek. Így, nyom nélkül eltüntetni, hogy az anya arra sem emlékszik hány gyerek jött ki belőle az nagyon hihetetlen.
A történetnek szerintem meglehetősen egyszerű magyarázata van. Édesapádnak lehet, hogy tényleg volt ikertestvére, lehet hogy RTG is készült hiszen abban az időben tényleg az volt az etalon diagnosztikai eljárás, én azt is el tudom képzelni, hogy közvetlenül szülés előtt csináltak egy felvételt, mert rendellenességet gyanítottak. Ikerterhességek esetén előfordul, hogy az egyik magzat méhen belül elhal, és gyakorlatilag mumifikálódik a magzatvízben. Az ilyen magzat pici és baromi rondán néz ki, mint egy bizar szörnyeteg.
Elképzelhetőnek tartom, hogy akkoriban a dokik ennek nem tulajdonítottak nagy jelentőséget, hiszen édesapád egészséges és életképes volt, ilyen téren az, hogy a terhességnek volt némi mellékterméke nem volt lényeges, és azt a gusztustalan valamit manapság sem szívesen mutogatnák az édesanyának, amikor van egy egészséges gyermeke. Lehet, hogy tettek egy kegyes hazugságot, hogy ne kelljen az anyukát azzal terhelni, hogy mi jött ki belőle. Az is lehet, hogy valamit benéztek a radiológusok, és mondtak valami olyat az édesanya előtt, hogy olyan mintha két koponya lenne, vagy ő értett félre valamit, egy beszélgetésből.
Azt pedig már megmagyarázták, hogy miért van apukádnak valahol egy ikertestvére. Múltkor én is láttam egy hasonmásomról videót. Még a mosolyunk is egyezett. Pedig nálam az ilyen horrorsztori kizárt, hiszen anya végig tudta, hogy csak egy gyermekkel várandós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!