Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet ilyenkor tenni...

Mit lehet ilyenkor tenni tesómmal?

Figyelt kérdés

Tesóm és én sose jöttünk ki, már kiskorunkban sem. Ennek lehet az az oka, hogy eléggé különbözőek vagyunk.

Én nagyon sokáig sportoltam /ma már nem járok le mert nem bírom összeegyeztetni, de ugyanúgy eljárok futni majd mindeneste/ emiatt bizonyos szinten tanultam egy kis fegyelmet, megtanultam emiatt, hogy nincs hiszti. Természetem: eléggé barátkozós vagyok, meg segítőkész, kicsit lökött /a környezetembe bárkit megtudok nevetettni/ mindezek mellett viszont nagyon őszínte vagyok. /mindenkinek mindent a szemébe mondok/ Sosem igényeltem azt, hogy én legyek a középpontban.

Tesóm: inkább elvan magában, ha nem akkor meg mindig vagy hisztizik valamin vagy valamin akadésokodik.

Ma is pl:. ültünk az asztalnál neki pont kilett hagyva egy hely és egyből elkezdett a kaján hisztizni, hogy nem fér el, mi ez a kaja meg, hogy ő nem eszik ilyet meg olyat. Aztán talált olyat amit direkt neki csinált mama. Utána anya beszólt a macskára egy kissé ebéd témát és rászóltam, hogy légyszi ne. Aztán elkezdett ezen akadékoskodni, hogy miért szólok rá stb. /pedig látványosan az ő gyomra se bírta a beszólást/

Aztán mondtam, hogy bemehet a szobába enni ha nem tetszik valamit és ezen elkezdett hisztizni. /apáék meg jl meg ráncigáltak emiatt, hogy miért vagyok ilyen/

Aztán mama elkezdett üvölteni, hogy mit képzelek magamról, hogy azt mondom tesómnak, hogy bemehet ha nem tetszik neki valami. Meg, hogy nem szabadna mert úgy se vagyopk olyan okos meg, hogy úgy se fogom semmire se vinni meg, hogy nekem inkább szülnöm kéne. /19 éves vagyok, és mindkettőnknek elég jó szaklmánk lesz/

Meg egésznap azt hajtogatta mama, hogy nem érti, hogy engem, hogy bírnak a suliba szeretni meg, hogy szerinte engem csak elviselnek. /=> ha annyira nem bírnának szerintem akkor inkább tojnának magasról a fejemre de egyáltalán nem ez megy hanem épp, hogy beérek és legalább 8-an körül vesznek és mesélik, hogy mi történt előző nap meg, hogy velem mivan, hogy állunk azzal a sráccal aki bejön/

2013. dec. 26. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Ne haragudj, de az egész katyvasz, amit leírtál, csak arról szól, hogy panaszkodsz a tesódra, és magadat fényezed.

Hogy mi a kérdés, az nem derül ki, ráadásul abszolút nem is a te dolgot bármit is tenni a testvéreddel, szóval...

Mi is az értelme annak, hogy ezt ide írtad?

2013. dec. 26. 17:20
 2/6 II.Dartheon ***** válasza:

nem egyes, nincs igazad...

nézd kérdező, a tesódat jobban bírják mint téged, ez látszik abból is hogy "nekem inkább szülnöm kéne".. nos ebből. HAgyd őket a fenébe, veddd tudomásul h a szüleid és mindenki más a tesódat fogja előnyben részesíteni a te hátrányodra, viszont az életben te leszel az, aki jobban érvényesül, mert .. jut eszembe, a tesód fió ugye? te meg lány vagy. Igazam van?

Nos a tesódból "mama pici fia lesz" valószínúleg, bizonytalan, más emberektől függő srác, akibe az anyja is belekapaszkadoik, kinyalja a fenekét - te meg éled a saját magad független, boldog életét.

2013. dec. 26. 17:59
 3/6 II.Dartheon ***** válasza:

ja, jó lenne ha visszaírnál kérdező, hogy mennyire pontosak az általam felvázolt dolgok, hogy te lány vagy-e, a tesód meg fiú.

Mennyi idős ő amúgy? gondolom 14-18 között.

2013. dec. 26. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyen értelmetlen zagyvalékot még nem olvastam. Írd le a lényeget. Mi a kérdés?
2013. dec. 26. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi van azzal a rühös macskával???:))
2013. dec. 26. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz azzal ha tesód ilyeneket csinál. csak maradj csendben. szerintem a mamáddal is ezt kéne csinálni ha ilyen. persze ha normálisan beszél veled akkor te is vele. csak viszonozd azt amit kapsz tőle...
2014. jan. 1. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!