Mit lehetne kezdeni mostohatesómmal? Hogyan lehetne rávenni valamire is?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Iskolaváltás végett elköltöztem otthonról édesapámhoz. A jelenlegi barátnőjével lakik a 2 lánya. Az egyik egy 15, tehát velem egy idős, a kisebbik pedig 12. (én egyébként 15 éves fiú vagyok) Ami azt illeti, ahogy a fő kérdésből/kérésből is kiderül, a nagyobbik lánnyal aligha lehet mit kezdeni, egyfolytában hisztériázik, semmit nem csinál, sehova nem megy, alig mozdul ki a lakásból, csak olvas valami nagyon szar szerelmes regényt (már vagy tizedszerre), gépezik meg telefonozik. Nem tagadom én se sajnálom magamtól a gépet, de amekkora mennyiséget ő ül a gép előtt, az már sok... Nem egyszer fordult már elő, hogy apámék elvették tőle a gépét egy időre, erre mire hazajövök az fogad, hogy az ÉN(!!) gépem előtt ül és facebookozik... Ez még csak rendben lenne, engem speciel nem izgat, h valaki ennyit gépezik, nem érdekel. De legalább mozogna!! Gyerek dagadt, tohonya, ha kimegy a budira, akkor már lihegve tér vissza... Az biztos, hogy ez nem az anyjáék hibája, ugyanis a kisebbik rendszeresen sportol, lovagol, ilyenek. De a hisztijei még ennél is durvábbak.... Az anyjával ordít mint egy nem is tudom mi, napi rendszerességgel, apámmal mondjuk ezt nem meri bejátszani meg velem sem, de ezek miatt nincsenek, vagyis alig vannak barátai. Ami azt illeti rondán szólva csicskáztat is bennünket rendesen mert nem képes magának bevinni egy pohár valamit. Még mielőtt bárki is rosszra gondolna, nem, nem vagyok egy bunkó alak,aki ilyeneket gondol a családjáról. Nem vagyok ilyen. De aki mégiscsak ezt gondolnà, annak kívánom, h töltsön el vele egy hetet... Meg fog változni a véleménye!2014. jan. 4. 01:30
1/4 anonim válasza:
De cuki vagy :D Jo esetben majd akkor megvaltozik, ha elkezdi erdekelni a masik nem. Nezd meg Gaspar Evelint. De az is lehet, hogy ilyen marad :D Addigra viszont szerintem letapostok Apuddal :D
2/4 anonim válasza:
Szerintem nulla az önbecsülése. Ha vevő rá, finom, mondom nagyon finom tréfával, vagy személyes meghjívással próbálkoznék.
Ha meg vizet vitet magának, kösd feltételhez: jó, de legközelebb Te hozol nekem.
Szerintem ilyen apróságokkal kellene kezdeni.
Amúgy tök aranyos, hogy törődsz vele. Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
A csudába sose olvasom át!
meghívással
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Egyébként utolsó köszi a finom célzásis tippet de az a baj h ebből ha feltételhez kötném csak újabb hiszti lenne úgyhogy hagyom rá, majdcsak kinövi...
2014. jan. 22. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!