Segítség! A Testvérem életképtelen?
Jó, akkor váltsatok orvost, mert ez a pszichiáter nem jó.
Igen is van benne hajlandóság, mert orvoshoz fordult, csak lehet nem jóhoz!
háát mondok valamit.
Apám normális ember volt amíg ki nem rúgták. Utána bár talált új munkahelyet,de skizofrénné vált és hol hangokat hallott és Új családot akart, hol baltával kergetett szóval pár év alatt neki is elúszott az esze. Ha pedig úgy érezte valaki boldog körülötte vagy csinált valami botrányosat vagy felhívott minket nyaraláson hogy öngyilkos lesz. Imádta sajnáltatni magát mert az ilyen szereti ha nem csak ő "szenved"
Szimplán csak depressziós volt egy kis skizofrén beütéssel,nem bolond de mégis valahol lelkileg nagyon beteg. és egy orvos sem vette ezt észre, csak amikor már befeküdt egy kezelésre.
44 Mond valamit. Csak azt lehet kihozni az emberből, ami már alapból benne van. Ő lehet, hajlamos a depresszióra. Ennek a lustaság, a céltalanság, meg az igénytelenség a tipikus jele.
Szerintem az lehet a gondja, hogy problémái vannak és nem tudja kivel megbeszélni. Nem elvenni kéne tőle a gépet, hanem türelmesnek lenni vele és szeretni.
Én 21 éves leszek, és a tesód kicsit hasonlít rám sajnos... bár az elmúlt pár évben próbálok ezen változtatni. Én is elég igénytelen voltam/vagyok, és nekem is ilyen hülye dolgaim vannak, rám jönnek dolgok olykor és akkor bemegyek az öcsémhez valamiért és élvezem, hogy figyel rám, és elzavar. ( pl egyszer bementem hozzá, fogtam a kólás üvegét, belepisiltem és odanyomtam az arcához hogy milyen meleg. tudom elég gáz, de rámjönnek ilyenek és olyankor csak röhögök , mintha nem is én lennék)
na szóval, nekem az egyetlen dolog ami nagyjából megment , hogy jól tanulok, így elkerültem a fővárosba egyetemre, ahol szobatársam miatt elkezdtem igényesebb lenni. a saját ganémat elviselem, de érdekes, másét nem, így takarítok, mosogatok és fürdök mostmár rendesen.
A másik nagy szerencsém, hogy megismerkedtem egy lánnyal, a neten keresztül, és már másfél éve járunk, ő is sokat segített rajtam.
Szerintem a bátyádnak is környezetváltozás kéne, és olyan mellé kéne rakni aki ugyanolyan igénytelen mint ő , akkor látná, hogy ez nem OK, és kezdene magával valamit, elkezdene adni magára, előbb utóbb találna egy csajt, akkor meg több pénzre lenne szüksége, és keresne/ akarna jobb állást, több pénzt, sikeresebb és boldogabb életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!