A testvérem tartozik nekem 17000 forintal és nem adja meg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sajnos nekünk sincs pénzünk ezért jó lenne, ha megadná. De már négy hónapja tartozik.2013. dec. 12. 16:00
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem is akarja.
2013. dec. 12. 16:13
4/8 anonim válasza:
Kérd vissza tőle. Ha nem adja, legalább tudod, hogy viszonyulj hozzá, ha legközelebb bajba kerül. :(
6/8 anonim válasza:
Attól függ milyen a viszonyotok.
Mond el neki,hogy szükséged van rá.Ha nem megy tedd hozzá,hogy soha büdös életben semmilyen kéréssel ne merjen elég állni mert akkora állast kap,hogy padlópadka adja a másodikat.És komolyan ha kérne még valamit tőlem valaha,behúznék neki jó nagyot,persze ha pasi-ha csaj,akkor szimplán megsértődnék gondolom.
De nekem nincs ilyen problémám,mert eleve havi 50-et adok a tesómnak (csak úgy) :)
7/8 anonim válasza:
Ha nincs papírod róla, akkor semmit. Kérheted a végtelenenségig is vissza, de ha nem akarja megadni, nem tudod visszakérni tőle soha. Egyet tehetsz: tanulópénzként veszed ezt a tételt, és soha a büdös életben még egyszer nem adsz neki egy fillért sem.
Én ezt tettem öcsikével. Aki eljátssza a bizalmat, az így jár.
8/8 zgyzgy válasza:
17000-be került, hogy megtudd, milyen ember a testvéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!