Segítség! A Testvérem életképtelen?
Szeretetre van szüksége.
Szeretethiányos, magányos, azért kellenek a pótcselekvések, mert a trollkodások. Mondjuk az omlett rész tényleg vicces volt, "nézd má', milyen szép omlettet rittyentettem itt össze", én azt gondoltam, hogy lány vagy.
Az ufós videó és a hibrid állatok nem gázak. A halálközeli élménynek is utánaolvastam már én is... Viszont az öngyilkosság egy olyan dolog...hogy na abból ítélve tényleg nincs valami rendben, de itt nem arra kell gondolni, hogy bolond valaki, hanem arra, hogy borzasztóan magányos.
Ha nem szeret bulizni, az sem gond szerintem. Itt az igénytelenség és a házimunkában való együttműködés hiánya az, ami probléma.
Az nem jó, ha ugyanazt csinálod, mint ő, azzal csak olajat adsz a tűzre. Nőt meg azért lenne nehéz szerezni neki, mert nincs, aki ráhajtana.
Illetve arra kíváncsi lennék, hogy milyen volt a múltja?
Már régóta ilyen? Gyermekkori traumák, csúfolódások sajnos okozhatják ezt.
A számítógép elrakása meg nem megoldás. Nem attól lesz öngyilkos hajlama az embernek. Szerintem az is gyerekes, hogy azt megvonjátok tőle...Basszus, nem így kell segíteni egy lelki sérülten! El kell vele beszélgetni, szeretni kell, rávenni valami fortélyos módon, hogy éljen olyan életet, mint ti...
A 4-ig gépezés amúgy alapból szintén nem lenne baj, én is voltam már addig többször, nem vagyok bolond, igényesen nézek ki, igaz öngyilkos gondolataim már voltak, nagyon sokszor, de nem a gép váltja ki. Szóval ne azt vonjátok meg tőle, hanem több törődést adjatok neki.
Illetve, volt fiatalabb korában szerelme, vagy akkor esetleg csaj, aki rá akart hajtani, de kosarat kapott a tesódtól?
Ezekre nagyon érdekelnének a válaszok, szívesen segítenék.
18/L
11-es vagyok.
Nem kell minden elmebeteg nyakába p.nát varrni, kedves 33%-os nagyon értelmes hozzászóló.:) Az egyik barátnőmnek volt, vagyis van egy hasonló kaliberű bátyja. Neki sem volt barátnője, állandóan gépezett, és elég igénytelen volt a külsejére. Valahogy összejött egy nővel, ráadásul a nőnek volt barátja. Onnantól legalább más is érdekelte a pasit, nem csak a számítógép.:) Ezért írtam, hogy érdemes lenne megpróbálni, hátha észrevenné, hogy más is van a világon. Bár ez furcsa így, hogy régebben "normális" életet élt. Nem tudom mi változhatott.
Off: Kérdező! Az omlettes rész tényleg nagyon vicces volt, én is azt hittem először, hogy lány vagy.:D
# 23
Nos, te is nagyon értelmes lehetsz, ha más értelmi színvonalát a gyaksin kapott százalékokra alapozva mered meghatározni. Mondjuk én már láttam nálad hülyébb 80%-ost is, szóval sértegetni nem foglak, de józan tanácsként: vegyél vissza a pofázmányból.
Kedves 21-es! Van ahol nem segítenek a szép szavak. Ha éppen eszel és a tesód 100-adszorra az orrod alá fingik, akkor te mosolyogva odalépsz hozzá és megöleled, mert biztos szeretetre vágyik? Tudod van ami akkora taplóság, hogy igenis észre kell, hogy vegye magát, és ehhez drasztikus módszerek kellenek.
A férjem mesélte, hogy anno katonaságnál az egyik katonatársuk sosem fürdött, és már mindenkit zavart, hogy mennyire büdös. Hiába könyörögtek neki... Egy szép napon a könyörgés helyett elvitték, és megfürdették, utána már ment önként és dalolva fürdeni (nem akarta többet a hideg vizes, drótkefés fürdetést). Van aki nem ért a szép szóból...
Na akkor az a munkahely okozta a törést.
Akkor tényleg csaj kell neki, csak ahhoz javítani kellene legalább a külsején. A legtöbb úgyis az alapján nyomul, és legalább érezhetné, hogy kell valakinek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!