Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szeretnél egy iker testvért?

Szeretnél egy iker testvért?

Figyelt kérdés
Vannak olyanok, akik vágytak arra, hogy legyen egy ikertestvérük? Persze egypetéjü, teljesen hasonló egy külső szemlélőnek.
2013. dec. 4. 22:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Lett is volna, de anyám addig verte a terhes hasát, hogy elvetéljen, amíg a tesóm meg nem halt. Én megmaradtam. Máig nagyon fáj, hogy egyedül vagyok ezen a földön.
2013. dec. 5. 14:52
 22/30 anonim ***** válasza:
75%
Nekem van és egyszerűen imádom.Olyan,mint egy legjobb barátnő,aki mindig mindenben támogat,megért,örömét leli abban,hogy valamit elértem,nem irigy,féltékeny és mellesleg jókat lehet vele beszélgetni.Régebben nem szerettem,hogy belőlem úgy mond kettő van,de aztán később rájöttem,hogy ez nem egészen így van.Igaz,hogy külsőleg szinte teljesen ugyan úgy nézünk ki,bár én mostanában kontaktlencsét hordok és a tesóm nyár elején levágatta a haját,így nekem jóval hosszabb,meg soha nem volt egyforma ruhánk(anyáék erre nagyon ügyeltek),ezért valahogyan külsőleg is meg lehet minket különböztetni.Ami viszont más :az az személyiségünk.Sokan egybe akarnak minket kezelni és nem értik meg,hogy mi két személy vagyunk.(Általában azokra jellemző,aki nem ismer ikreket,nincs közvetlenebb kapcsolatban velük.Az egyik tanárom mondta azt,hogy ő azt szeretné mondani,hogy igen is ezt az xy jobban érti,de a másik ezt tudja jobban.Megjegyzem neki is ikrei vannak.)Röviden tehát én én vagyok ő ő,és nem énő.Otthon is teljesen máshogy viselkedünk,tesóm rendet tesz,én nem,ő,egyik tantárgyban ő a jobba,a másikban én.:)
2013. dec. 7. 11:53
 23/30 anonim ***** válasza:
50%
*ő az egyik tantárgyban a jobb,én a másikban.
2013. dec. 7. 11:55
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lennének előnyei is,de nem tudnám elviselni,ha kettő lenne belőlem.
2013. dec. 7. 20:26
 25/30 anonim ***** válasza:
83%
Egypetéjű ikertesót nem szeretnék! De ha kétpetéjűek lennénk, akkor szeretnék! :) És azt is csak akkor, ha személyiségben, nézetekben, olyan lenne mint én! (Hungarista, Rocker)
2013. dec. 15. 00:27
 26/30 anonim válasza:
100%
Egy lány ikertestvért.
2013. dec. 16. 18:29
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Van.. 3 is :-)
2014. márc. 28. 22:18
 28/30 anonim válasza:
100%
én egy nővért,vagy egy ikertesót akartam vólna de csak egy hugom és egy öcsem lett:)
2014. okt. 11. 20:18
 29/30 anonim ***** válasza:
nagyon:)
2016. ápr. 29. 22:13
 30/30 anonim válasza:
Ó én még most is nagyon szeretnék egy iker tesót aki kb fix úgy néz ki mint én és ahh😭😍
2017. ápr. 17. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!