Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szeretnél egy iker testvért?

Szeretnél egy iker testvért?

Figyelt kérdés
Vannak olyanok, akik vágytak arra, hogy legyen egy ikertestvérük? Persze egypetéjü, teljesen hasonló egy külső szemlélőnek.
2013. dec. 4. 22:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

3#! És milyen?

Mármint úgy mindenben...külsö,belsö tulajd. Meg úgy az egész ...

2013. dec. 4. 22:54
 12/30 anonim ***** válasza:
69%

Uff, hát én nagyon nem.

Nem szeretném, ha külsőleg lenne még egy ugyanilyen személy a környezetemben. Engem kifejezetten irritálna, ha nem tudnának megkülönböztetni egymástól. Az meg pláne, hogy anyukám kiskorunkban mindig egyforma ruhába öltöztetett volna...

Egyke vagyok, testvért mindig is szerettem volna, sőt, még most is szeretném, de annak örülök, hogy nincs ikertestvérem.

2013. dec. 4. 23:33
 13/30 anonim ***** válasza:
69%
Én nem szeretnék, soha nem is akartam. Idegesítene.
2013. dec. 4. 23:44
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Én gyerekkoromban valahogy nagyon szerettem volna! Volt az ovodában, iskolában is, és mindig úgy irigyeltem őket.

Azért felnőtt koromra már kinőttem, elég nekem a húgom, úgyis ő a legjobb barátnőm körülbelül :)

2013. dec. 5. 00:00
 15/30 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon, még így felnőtt fejjel is... Lett is volna, de még a méhen belül elhalt és felszívódott koraterhességben. Lehet, hogy butaság, de kiskorom óta érzem a "hiányát", mindig is hiányzott egy ikertesó, pedig csak később tudtam meg, hogy lett is volna. Irigylem az ikreket, tényleg nagyon különleges kapcsolat az övék! :)
2013. dec. 5. 00:01
 16/30 anonim ***** válasza:
47%

Pont nemrég beszéltem erről a sima, mezei tesómmal, hogy miért vannak az emberek lenyűgözve attól, ha valakiből kettő van, és hogy alapból ha valahol van egy ikerpár, élőben vagy tévében, azok mindig vigyorognak, egyformán öltöznek fel, és erőltetik az egyszerre beszélést. Tehát ők maguk is promotálják, hogy mennyire érdekesek.

És az én bölcs tesóm azt mondta, hogy valószínűleg pont azért, mert nem érdekesek. Mert soha nem fogják azt érezni, amit a nem-ikrek, hogy egyszeriek és megismételhetetlenek, és sehol a Földön nincs egy ugyanolyan ember, mint ők.

Nem szeretnék ikret. Szeretem a tesóm, szeretem, hogy ő teljesen más, mint én.

2013. dec. 5. 00:36
 17/30 anonim ***** válasza:
96%

Gyerekként teljesen egyformák voltunk, felnőttként csak hasonlítunk :) Mármint külsőleg. Belsőre teljesen különbözőek vagyunk. Nekem természetes, hogy ikertesóm van, én ezt szoktam meg. Én azt nem tudom, milyen ha van egy nagyobb vagy kisebb tesód.

Valaki írta, hogy semmi különös nincs az ikrekbe, ő legalább egyedi és megismételhetetlen. Hát ez egy kicsit fellengzősen hangzott...Igaz,az ikerben nincs semmi különleges, mint ahogy abban sem, aki nem iker.Nem attól lesz egyedi valaki, hogy iker vagy nem, hanem saját magától, a személyiségétől!

2013. dec. 5. 04:37
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 3-as voltam
2013. dec. 5. 04:38
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, örültem volna neki kislányként :D Ma már nincs ilyen vágyam, néha mondjuk eszembe jut de talán jobb is így :D
2013. dec. 5. 07:54
 20/30 anonim ***** válasza:
90%
Én igen! Egy ilyen bájos teremtésből, mint én, igazán elférne kettő is ezen csepp bolygón. ;)
2013. dec. 5. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!