Szeretnél egy iker testvért?
Figyelt kérdés
Vannak olyanok, akik vágytak arra, hogy legyen egy ikertestvérük? Persze egypetéjü, teljesen hasonló egy külső szemlélőnek.2013. dec. 4. 22:23
1/30 anonim válasza:
Én nem. :D (Van amúgy egy öcsém)
2/30 anonim válasza:
természetesen. nagyon szeretnék egy ikertesót. :)
jót nevetnék azokon, akik nem tudnának megkülönböztetni bennünket.
4/30 anonim válasza:
Én nagyon!:-)
Csodálattal nézem az egypetéjüeket!
Sogornőm iker(kétpetéjü)de alig van köztük különbség. Fotón ugyan olyan hajszínnel nem tudjuk megmondani melyik-melyik.Totál
olyanok még 2petéjüekként is!
Te szeretnél?
5/30 anonim válasza:
Én nagyon sokáig szerettem volna, de a húszas éveim elején elmúlt ez a vágyam. De gyerekként irigyeltem azokat, akiknek ikertesójuk van.
6/30 anonim válasza:
Gyerekként, kamaszként igen...amúgy már nem...elég belőlem egy is:P
Ciszont mindig csodáattal töltenek el az ikrek, főleg a különleges kapcsolatuk egymással...
7/30 anonim válasza:
Én nagyon akartam gyerekkoromban egy tesót. Ikrek a csillagjegyem és amikor a mamám a kezembe adott egy horoszkópos könyvet, amin két iker lány integetett egy madárról, akkor egyből fellelkesültem, hogy hol van a tesóm? Utána órákig el se hittem, hogy igazából nincs.:D
8/30 anonim válasza:
Ja amúgy nem akarok ikret, egy sima tesó is megteszi:)
9/30 anonim válasza:
Kiakadnék magamon úgy hogy nem. :D
10/30 anonim válasza:
Még mindig nagyon szeretnék, pedig már felnőtt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!