Szerintetek nem lesz baja a hugomnak és a kislányának?
Figyelt kérdés
Hugom és a párja elég rossz anyagi körülmények között élnek, van egy két éves lányuk is. Most a hugom párja kitalálta, hogy a "hideg elől" költözzenek az utcában élő roma családhoz akik mindenkit befogadnak. Szerintetek ez nem veszélyes a kicsire? Amúgy mi sem tudunk nekik segíteni. Jelenleg albérletben laknak.2013. nov. 30. 20:14
11/42 anonim válasza:
Elég lekezelően hangzott a "cigányék". Ahogy elnézem, ők előbb befogadják ezeket az embereket, mint a saját testvére.
12/42 anonim válasza:
De, lesz bajuk. Minek szült ez?
14/42 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen az a cigány család? A mi utcánkban is lakik egy cigány család, ilyenhez akármikor odaköltözhetne akárki. A házuk rendes, az udvaruk szebb, mint az utca némelyik háza, dolgoznak, a gyerekek szépen járnak iskolába, köszönnek mindenkinek az utcában. Hangoskodás, veszekedés soha nincs náluk.
De ha nem ilyenek, akkor elég baj lehet belőle.
15/42 anonim válasza:
Nem szántam lekezelőnek, de eltudod képzelni mi lehet ott, ha mindenkit befogadnak? Fura, nekem is, hogy nem a családja fogadja be őket.
16/42 anonim válasza:
A húgod párja lakott ott egy darabig. Lett valami baja? Hacsak nem extrém koszosak, nem lesz baj. Azt tesznek amit akarnak. Bírom a rokonok okoskodását. Segíteni senki nem tud, csak belepofázni más dolgába. Szomorú.
17/42 anonim válasza:
Akkor elnézést, úgy hangzott.
Én biztos befogadnám a testvéremet még akkor is, ha tízen aludnánk egy szobában.
18/42 anonim válasza:
Ja, az a szomorú, hogy ő nem tesz semmit, de egy anonim oldalon érdeklődik, hogy nem lesz-e bajuk. Nem is értem az ilyen kérdésnek mi értelme.
20/42 anonim válasza:
"és olyan rossz az a roma család? "
Nincs olyan, hogy jó cigánycsalád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!