Beteg vagyok, ha néha arról fantáziálok, hogy lefekszek a testvéremmel?
Figyelt kérdés
Igazából 2 nővérem van, de néha arról fantáziálok, milyen lenne, ha lenne egy bátyám és lefeküdnék vele...persze ez csak fantázia, ha igazából is lenne egy bátyám, nem hiszem, hogy vonzódnék hozzá, főleg úgy, hogy egész életünkben együtt vagyunk meg minden...kb. mintha a legjobb barátommal kellene lefeküdnöm...szóval így már nem izgatna a dolog.
De ettől függetlenül beteg vagyok?
2013. nov. 26. 13:35
11/19 anonim válasza:
Amíg csak fantáziálsz,addig nincs baj.
12/19 anonim válasza:
Hát eléggé határeset...minden attól függ, hogy hány éves vagy, mi a valódi nemed, mennyir szeretesz fantáziálni, hülyíteni az embereket, illetve, hogy anyukád mennyire uralja a személyiségedet és az életedet.
13/19 A kérdező kommentje:
18:12 te miről beszélsz? miért kell minden kérdésről azt hinni, hogy kamu, csak mert te nem élted át? 15 vagyok egyébként és tényleg lány és nem szoktam hülyíteni másokat...
2013. nov. 26. 18:17
14/19 anonim válasza:
Szerintem normális, ha fantáziálsz. Hidd el ha lenne ellenkező nemű tesód, eszedbe sem jutna lefeküdni vele.
15/19 anonim válasza:
Bizonyos réteg nem csak fantáziál róla.
16/19 A kérdező kommentje:
Hát igen...:D
2013. nov. 29. 09:58
17/19 anonim válasza:
hát nem mondanám normálisnak, de lehet első aktusod után 1 fiúval nem igy lenne
18/19 A kérdező kommentje:
lehet
2013. dec. 9. 16:50
19/19 anonim válasza:
Arról nem fantáziálsz, hogy valamelyik nővéreddel fekszel le? Én arról szoktam hogy nő vagyok és a női testvéremmel fekszem le. 30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!