Nagyon összevesztünk a testvéremmel, igénytelennek nevezett. Szerintetek igaza van?
2 gyerekem van, sajnos a csípőm és a mellem megváltozott a szülés/szoptatás alatt. A korábbi "munkaruháim" nem jók rám, pedig sikerült lefogynom a szülés előtti súlyomra.
Sajnos most nem állunk jól anyagilag, ezért turkálóban vettem magamnak ruhákat, amiben dolgozni fogok járni. A húgom szerint ez nagyon gáz, igénytelen vagyok, nem adok magamra.
Ti mit gondoltok?
Minden nőnek változik a csipője,melle terhesség során,ez normális.
Turkálóban ezerszer jobb ruhák vannak mint jópár butikban,mi jól állunk,de legtöbb ruhám turis,imádom,hogy nem jön szembe egy sem.
Ne foglalkozz vele.
Látta a húgod azokat a ruhákat, amiket turkálóban vettél? Mert turkálós ruha és turkálós ruha közt is van különbség, meg vannak nagyon ócska, agyonhasznált darabok és teljesen új, még cimkés ruhák is. ( Angliában pl. az is használt ruhának számít, amik a kirakati babákon vannak).
Szerintem sokkal gázabb kínai tucatruhákat venni, amiről messziről látszik, hogy igénytelen, olcsó darabok.
Ha a húgodnak az a baja, hogy turkálóban vásárolsz, és hogy szülés után megváltozott az alakod, akkor nem normális.
Turiban is lehet szép göncöket venni. Öltözz turiból, szépen.
ajánlom a hölgyek figyelmébe,imádom mert ruhától kezdve,könyveken át,gyerekjátékokig minden van benne.Sokszor innen veszem a karácsonyi ajándékokat is mert van aki kicsomagolatlanul dobja ki a dolgait:D
Én 3 éve turiból öltözködöm, és baromi jó cuccaim vannak!:) A legtöbb még címkés volt, volt hozzá a szokásos +gomb, stb.
A tesód elvakult, és gondolom kicsit féltékeny is, hiszen te kevesebbet költesz ugyanolyan minőségű, kinézetű ruhákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!