Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon összevesztünk a testvér...

Nagyon összevesztünk a testvéremmel, igénytelennek nevezett. Szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

2 gyerekem van, sajnos a csípőm és a mellem megváltozott a szülés/szoptatás alatt. A korábbi "munkaruháim" nem jók rám, pedig sikerült lefogynom a szülés előtti súlyomra.

Sajnos most nem állunk jól anyagilag, ezért turkálóban vettem magamnak ruhákat, amiben dolgozni fogok járni. A húgom szerint ez nagyon gáz, igénytelen vagyok, nem adok magamra.

Ti mit gondoltok?

2013. szept. 25. 13:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az emberek nagy része turiból öltözködik, még az is, akiről meg sem mondanád. Miről is beszélünk tulajdonképpen? Én nem foglalkoznék ezzel a megjegyzéssel, mert nem állja meg a helyét.
2013. szept. 25. 14:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Igénytelen? Minap vettem turiban egy vadi új, címkés Next blézert, aminek a bolti ára kb 20-25 ezer forint. Nem hiszem, hogy igénytelen lennék. A húgod is ilyen cuccokban jár? Vagy bevásárol a New yorker-ben meg a kínaiban?
2013. szept. 25. 14:57
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
A húgodnak csőlátása van. Ne foglalkozz vele. Én is imádok turiba járni, a húgom ballagására egy teljesen új, cimkés szoknyát találtam, híres divattervezőtől. Beírtam a nevét a gúgliba és kiadta a szoknyámat ami ujjonnan 13ezer forint. Annyi a szépség hibája hogy tavalyi kollekció. Így került a turiba. Én megvettem 2500 forintért és senki nem mondaná meg hogy turis! Ne foglalkozz a tesóddal... ennyi. A lényeg hogy magadnak tetszenek a ruháid. :)
2013. szept. 25. 16:11
 14/17 A kérdező kommentje:

Igényesebb turkáló, vannak címkés ruhák is. A ruhákat nem látta a húgom, úgy mondott véleményt.

Nem csak a ruhák, hanem a mellem miatt is. Ezt már korábban is mondta, melltartóra áldozok is pénzt, de a nélkül tényleg kicsit... szóval látszik a szoptatás, na. Meg nem is vagyok már 17 éves.

Szerinte tegyek félre, vannak olcsó kuponos kezelések, de én erre sajnálom a pénzt.

2013. szept. 25. 16:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Megtehetném, h tucatüzletben vásárolok, de én is inkább turiba járok. a legjobb ruháim nekem is onnét vannak, nem találkozok velük az utcán és nem látszik egyiken sem, h honnét van.
2013. szept. 25. 17:55
 16/17 Frigg ***** válasza:
50%

Én is évek óta turiba járok, többször is, mint kellene :P Annyi jó, egyedi cuccot kifogtam már, és tényleg volt márkás is köztük. Viszont tavaly akartam nézni egy kabátot őszre/kora télre, és majdnem 8000!!! Ft volt. Szóval egyes turik kezdenek átmenni drágába, de még így is olcsóbb a nagyja, mint a legtöbb üzlet.

Az pedig, hogy a tested nyilvánvalóan változik szülés után, nem igénytelenség.

23/N

2013. szept. 25. 17:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Olcsó kuponos kezelés részéről nem igénytelenség? :) kicsit ellentmondásos és összességében érettlen a hugica :) de az élet mindenkit megtanít. A legjobb amit tehetsz felülemelkedsz ezen és azt csinálsz amit helyesnek vélsz. Régen fiatalon én is gáznak tartottam a turis cuccokat, és vettem a gagyi "márkát"... Azóta érettebb lettem és tudom nem ezen múlik és csak mosolygok korábbi önmagamon. :)
2014. aug. 6. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!