Nagyon összevesztünk a testvéremmel, igénytelennek
nevezett. Szerintetek igaza van?
Figyelt kérdés
2 gyerekem van, sajnos a csípőm és a mellem megváltozott a szülés/szoptatás alatt. A korábbi "munkaruháim" nem jók rám, pedig sikerült lefogynom a szülés előtti súlyomra.
Sajnos most nem állunk jól anyagilag, ezért turkálóban vettem magamnak ruhákat, amiben dolgozni fogok járni. A húgom szerint ez nagyon gáz, igénytelen vagyok, nem adok magamra.
Az emberek nagy része turiból öltözködik, még az is, akiről meg sem mondanád. Miről is beszélünk tulajdonképpen? Én nem foglalkoznék ezzel a megjegyzéssel, mert nem állja meg a helyét.
2013. szept. 25. 14:30
12/17 anonim válasza:
Igénytelen? Minap vettem turiban egy vadi új, címkés Next blézert, aminek a bolti ára kb 20-25 ezer forint. Nem hiszem, hogy igénytelen lennék. A húgod is ilyen cuccokban jár? Vagy bevásárol a New yorker-ben meg a kínaiban?
2013. szept. 25. 14:57
13/17 anonim válasza:
A húgodnak csőlátása van. Ne foglalkozz vele. Én is imádok turiba járni, a húgom ballagására egy teljesen új, cimkés szoknyát találtam, híres divattervezőtől. Beírtam a nevét a gúgliba és kiadta a szoknyámat ami ujjonnan 13ezer forint. Annyi a szépség hibája hogy tavalyi kollekció. Így került a turiba. Én megvettem 2500 forintért és senki nem mondaná meg hogy turis! Ne foglalkozz a tesóddal... ennyi. A lényeg hogy magadnak tetszenek a ruháid. :)
2013. szept. 25. 16:11
14/17 A kérdező kommentje:
Igényesebb turkáló, vannak címkés ruhák is. A ruhákat nem látta a húgom, úgy mondott véleményt.
Nem csak a ruhák, hanem a mellem miatt is. Ezt már korábban is mondta, melltartóra áldozok is pénzt, de a nélkül tényleg kicsit... szóval látszik a szoptatás, na. Meg nem is vagyok már 17 éves.
Szerinte tegyek félre, vannak olcsó kuponos kezelések, de én erre sajnálom a pénzt.
2013. szept. 25. 16:55
15/17 anonim válasza:
Megtehetném, h tucatüzletben vásárolok, de én is inkább turiba járok. a legjobb ruháim nekem is onnét vannak, nem találkozok velük az utcán és nem látszik egyiken sem, h honnét van.
2013. szept. 25. 17:55
16/17 Frigg válasza:
Én is évek óta turiba járok, többször is, mint kellene :P Annyi jó, egyedi cuccot kifogtam már, és tényleg volt márkás is köztük. Viszont tavaly akartam nézni egy kabátot őszre/kora télre, és majdnem 8000!!! Ft volt. Szóval egyes turik kezdenek átmenni drágába, de még így is olcsóbb a nagyja, mint a legtöbb üzlet.
Az pedig, hogy a tested nyilvánvalóan változik szülés után, nem igénytelenség.
23/N
2013. szept. 25. 17:58
17/17 anonim válasza:
Olcsó kuponos kezelés részéről nem igénytelenség? :) kicsit ellentmondásos és összességében érettlen a hugica :) de az élet mindenkit megtanít. A legjobb amit tehetsz felülemelkedsz ezen és azt csinálsz amit helyesnek vélsz. Régen fiatalon én is gáznak tartottam a turis cuccokat, és vettem a gagyi "márkát"... Azóta érettebb lettem és tudom nem ezen múlik és csak mosolygok korábbi önmagamon. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!