Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy megjelent a testvérem?

Figyelt kérdés

A bátyám sok évvel ezelőtt börtönbe került. Annyira haragudtam rá, hogy soha sem beszéltem a páromnak róla. Nemrég kiszabadúlt és megkeresett, hogy segítsek neki új életet kezdeni.

Már megbocsájtottam neki és mivel a testvérem segíteni is fogok neki.

Hogyan mondjam el mindezt a páromnak?

2013. nov. 20. 09:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

az 1-gyel mi a problem? vagy elfogadja vagy nem -

ott még nem volt az az információ, hogy leélték az életüket közben

te kérdező, nem kamu véletlenül ez a kérdés?

2013. nov. 20. 10:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Zs-kategóriás filmbe illő, teátrális sztori... lehet, hogy valami gagyi USA-beli vagy latin amerikai szappanoperában látta a kérdező.
2013. nov. 20. 10:42
 13/14 anonim ***** válasza:
94%

Ne csodálkozz, ha a párod elhagy.

Az is zavarna, hogy nem mondtad el a dolgot, de a legfőbb problémám a börtönviseltsége lenne. És baromira nem örülnék, ha a közelembe lenne, vagy az én megdolgozott javaimat Ő csak úgy megkapná. Ha ezt nem értenéd meg tuti elköszönnénk egymástól!

2013. nov. 20. 10:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy ilyen báty előkerülése nagy öröm. És miből fogsz nek adni? A közösből? Nagy sikered lesz...
2013. dec. 12. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!