Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utálom. Nagyon. Ti is éreztete...

Utálom. Nagyon. Ti is éreztetek igy?

Figyelt kérdés

-Nem dühből írom- utálom tiszta szivemből az öcsém és a nővérem.. gyűlölöm őket, kis korom óta.

Nővéremet azért mert már nagykorú, itthon ül, mindig más pasikkal jár haza(1szobában vagyunk) nem csinál semmit, mosogatni se képes de azért mindenkit ugráltat, úgy beszél velünk mint egy kutyával mégis meg kap mindent.

Öcsémet(14) mert gép elött ül egész nap, nyafog/bőg ha nem kap meg valamit, amikor szokott le cumiról is mindent megkapott (nyalóka,cukor,csoki,fagyi) ráadásul ő a kiskedvenc is..

Én(16) hónaponta 25K.t rakok le asztalra -ösztöndíj,fizu- én rakodok mindig, bolta járok, főzni is szoktam (szakácsnak tanulok), és anyám konkrétan utál, mamámnak kell könyörögnöm mindig pénzér vagy hogy menjünk el ruhát venni, nem mehetek hétvégente sehova, ha fiut hivok át elküldik, tesóim is szívoznak és ha vissza szólok levagyok b...va.. Nagyon utálom főleg tesóim .. másnál is van ilyen vagy csak nálunk? :(

2013. nov. 14. 15:51
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ismerős egy helyzet csak ez a tesómmal van de kitartás!:)
2013. nov. 15. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!