Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utálom. Nagyon. Ti is éreztete...

Utálom. Nagyon. Ti is éreztetek igy?

Figyelt kérdés

-Nem dühből írom- utálom tiszta szivemből az öcsém és a nővérem.. gyűlölöm őket, kis korom óta.

Nővéremet azért mert már nagykorú, itthon ül, mindig más pasikkal jár haza(1szobában vagyunk) nem csinál semmit, mosogatni se képes de azért mindenkit ugráltat, úgy beszél velünk mint egy kutyával mégis meg kap mindent.

Öcsémet(14) mert gép elött ül egész nap, nyafog/bőg ha nem kap meg valamit, amikor szokott le cumiról is mindent megkapott (nyalóka,cukor,csoki,fagyi) ráadásul ő a kiskedvenc is..

Én(16) hónaponta 25K.t rakok le asztalra -ösztöndíj,fizu- én rakodok mindig, bolta járok, főzni is szoktam (szakácsnak tanulok), és anyám konkrétan utál, mamámnak kell könyörögnöm mindig pénzér vagy hogy menjünk el ruhát venni, nem mehetek hétvégente sehova, ha fiut hivok át elküldik, tesóim is szívoznak és ha vissza szólok levagyok b...va.. Nagyon utálom főleg tesóim .. másnál is van ilyen vagy csak nálunk? :(

2013. nov. 14. 15:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
2013. nov. 14. 15:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

igen, nálunk is uez a helyzet, csak nekem egy húgum van és már nem élek velük.

Nagymamához nem tudsz átköltözni? v. koliba? Így elég kemény otthon élni.

Édesapád?

2013. nov. 14. 15:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Mamámhoz nem tudok, Koliba nem vettek fel annó, apumat nem ismerem :/
2013. nov. 14. 16:00
 4/11 anonim válasza:
32%
Ja, én is középső vagyok. Ugyanezt gondoltam tizenévesen, hogy milyen sz@r nekem. Azóta felnőttem és a világ egyik legnagyobb ajándékának tekintem a testvéreimet. Nyugi, el fog múlni és később már te is másként fogod látni a helyzetet.
2013. nov. 14. 16:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szakács leszel? Akkor készíts menekülési tervet: kezdj el nyelvet tanulni ezerrel és menj ki külföldre vendéglátásba dolgozni. 2 max 3 év alatt végzel, aztán jobb lesz.
2013. nov. 14. 16:27
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi válaszokat, de nem fogom őket megszeretni, elöbb is nővérem azt kiabálta nekem holvan apám és hogy gyerektartást se fizeti, meg hogy annyira utált ő is engem hogy inkább elhagyott, elsírtam magam és ki is röhögött :(
2013. nov. 14. 16:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ez van nálunk..CSAK mi 2-en vagyunk testvérek...Én havi 70 ezret keresek abból semmit nem látok..bátyám 120ezret.. Bátyámnak megvan mindene..van saját autója is..anyám fizette neki a jogsit. Én saját pénzből tegyem le a jogsit.. Na igen de hogyan ha minden hónapba lehúz, hogy feltudja adni a csekkeket?? Aztán most rendeltem ruhát..egy kötött felsőt.. anyám kiakadt, hogy miért rendeltem.. miből ad bátyámnak most pénzt??

Takarítok, mosogatok, főzök, mosok, dolgozok..DE még ígyis ÉN HORDTAM BE A FÁT.. Mondtam anyámnak, hogy bátyám nem jön segíteni? és mondta: Hugi hisz dolgozott fáradt.. Jaaa mondom oké.. én végülis nem gürüzök meg túlórázok, hogy jobb legyen... -.-

Füvet se vágja le semmit nem cisnál itthol..kocsikázik egész nap..megkapja 10.én a fizetését 15.ére már SEMMIJE NINCS!! Szerinted mennyire akarok innen menekülni?? Egyedül 2 kutyám van akikkel napi szinten a maradék időmet töltöm.. olyankor érzem azt, hogy na igen valaki törödik velem is.. ;)

2013. nov. 14. 16:45
 8/11 A kérdező kommentje:
7# akkor még sz.rabb a helyzeted mint enyém :(
2013. nov. 14. 16:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Jelenleg én is így érzem magam. Bár én sose hagynám, hogy ilyen szinten palira vegyenek és csicskáztassanak akkor se, ha cipóvá verik a fejem. Tanuljatok meg nemet mondani. lehet, hogy mindenki utálni fog, de most is ez van, úgyhogy nem tök mindegy? Engem is azért utál a családom, mert nem engedem, hogy teljesen rám telepedjenek. És én egyke vagyok nem mellesleg.
2013. nov. 14. 17:08
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek válaszokat :)
2013. nov. 14. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!