Hogy éljem túl az életet, ha utálom az embereket? Ti éreztetek már ilyet?
Igen. De én nem az,hogy utálom. Mármint csak azokat utálom, akik bunkók és lenézőek a másikkal szemben. Én mindenkire nyitott vagyok, De aki ilyen azt legszívesebben elkerülöm. Én inkább olyan 'idegennek' érzem magam az emberek között. Nem is tudom miért. Lelehet élni így az életed, de nehezen, mert magányosabb leszel mindig, mint a többi ember. Vagy találsz magadnak egy olyan társat, mint amilyen te vagy bár ez nehéz de végülis nem lehetetlen ,hogy belebotlassz egy hasonló lelkületű emberbe mint amilyen te vagy. :)
Csak legyél nyitottabb egy kicsivel.
Velem is ez van, én úgy tudom megoldani hogy ha megyek valahova, vagy a földet bámulom vagy tömegközlekedéssel bámulok ki az ablakon, és/vagy becsukom a szemem és igyekszem túlélni. De zene hallgatás közben ez könnyen megy szerencsére. Viszont elég rossz a helyzet ha már nem akarok kilépni az utcára se mert rosszul leszek az emberektől, és mindentől ami/aki körülöttem van.
18/L
A komment megírásának időpontja: ma 16:26
Én 18 vagyok, még középsulis, úgyhogy áttudom érezni a problémádat.
Sajnos tényleg így van ahogy írtad. Engem pl észresem vesznek a pasik, mert nem öltözködök úgy, ahogy a többi lány. Nem vagyok kihívó sem, bár ápolt vagyok és szeretek visszafogotabban és elegánsabban öltözködni, de aki nem tartozik a tömegbe azt már észresem veszik, sőt lenézik (titokban akarják ugyan tartani, de a jeleket minden ember észreveszi...)
Engem pl a testvérem akar megváltozatni, amiért ilyen vagok, de nem érti meg, hogy nekem így jó ahogy vagyok.
Én is melankolikus típusba tartozom, nekem ez a személyiségem,neki nem, ezért máris velem van a gond..Az emberek nagyon felszínesek tudnak lenni. Megjátsszák magukat mások előtt, aztán meg megy hátulról a pletyi'. Nem vagyok olyan, aki 10 perces beszélgetés után elkönyvel valakit a legjobb barátnőjeként, ezért nincs is olyan sok barátom. Mára már nagyon megcsappant a létszámuk. És nem is csodálkozom. A mai világ elég manipulatív.
És hidd el , nincs veled semmi gond, csak jól látod a dolgokat.
"csak olyanokkal hajlandók szocializálni, akik rájuk hasonlítanak."
Én már tapasztaltam, hogy olyannal aki eltér tőlem azzal nem tudok semmire sem menni, és ő se velem... Úgyhogy itt nem arról van szó, hogy kialakítunk magunk körül egy várat, csak tudjuk, hogy kivel érdemes és kivel nem érdemes barátkozni, ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!