Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy éljem túl az életet, ha...

Hogy éljem túl az életet, ha utálom az embereket? Ti éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 16:03
1 2 3
 21/24 -pandy- ***** válasza:
10%
ivással?
2011. márc. 9. 10:12
 22/24 anonim ***** válasza:

"Én pont azt tapasztaltam, hogy akik különcködnek, és mindenáron kívülállók akarnak lenni, azok nézik le a legjobban a többi embert. Hatalmas egyéniségnek, csodabogárnak hiszik magukat, akik felülemelkednek a tipikus társasági és társadalmi szokásokon, és csak olyanokkal hajlandók szocializálni, akik rájuk hasonlítanak."

Az igazság nem ez. De nem lehet ezt elmagyarázni annak, aki nem érti, milyen ez az egész. Aki nem született kívülállónak, és aki nem tudja, milyen az, hogy már gyerekkorodtól nem fogad el senki, pedig mindent megteszel, mégis sorra kapod az újabb és újabb pofonokat, és bármit is csinálsz, sosem tudsz igazán beilleszkedni. A lenézés már csak később alakul ki, amikor tudatosul az adott emberben, hogy kívülállónak született, hogy megvetik, és hogy az emberek többsége ok nélkül szemétkedő, kicsinyes és ostoba birka, amelynek ezen és más jellemhibáinak kiélése miatt van szüksége a csoportra.

"Ezt persze a környezete nem reagálja le jól, amit meg is lehet érteni, amiből azt a következtetést vonják le, hogy őket mindenki kinézi mindenhonnan.. Nem igaz, csak éppen senki sem szereti azokat, akik nem tudnak és nem is akarnak beilleszkedni a csoportba."

Az időrendi tévedésedet az előbb már helyreraktam. Ebben az idézett részben pedig csak egyetlen helyes dolog van. Az, hogy a birkaemberek nem szeretik azokat, akik nem tudnak beilleszekedni. Valóban. Vagyis gyűlölik az egyéniséget, azt, amilyennek születtél, ami te vagy, ami nem a csoport elvárásai. Ha viszont egy picit is eltérsz az átlagtól, akkor már kívülállóként kezelnek, és eltaposnak.

2016. ápr. 16. 00:41
 23/24 anonim válasza:
Nem kell megismerni az embereket. Hasrautesre megmondom h mindegyik egy bunko paraszt. Akerdezo is az es reszben en is. Hazudunk, csalunk, utalkozunk stb... Az ember is csak egy alkat, osztonok es hormonok iranyitanak bennunket. A baj csak az h sokan ezt ekfogadjak es nem is tartjak rossznak vagy maguknak hazudnak, eszre sem veszik. Kerdes csak az hogy ki harcol ezellen es ki az aki ugy tartja h ezzel nincs problema.
2018. jan. 22. 02:36
 24/24 anonim válasza:
Az kerekedik felul az allati leten aki nem engedi hogy hangulatok erzelmek kesztetesek es masok iranyitsak. En lenezem es utalom az embereket de meg is segiteni akarok mi denkinek mindenhol ahol tudok es orom tolt el ha vidam gyerekeket latok, de ettol fuggetlenul gyulolom oket. Ezert is vahyok ugyanolyan alacsonyan. Talan hagynom kene az isten komplexusomat tovabb fejlodni lenezni mindenkit es penzert megvennem az embereket mert szeretetet ugy sem erdemelnek es csak arravalok h eldobjam oket, de leragadtam itt es bar felgyujtanam az emberiseget megis segiteni akarok mindig mindenkinek es szeretem latni ha boldog valaki. Leginkabb azert utalom az emberiseget mert csalodtam benne de egyben sirok is erte es szeretnek latni egy utopiat. Ha Isten lenne igy erezhetett volna az ozonviz letrehozasakor. Ignorance is bliss. Egy ember vagy tokre lexarja hogy undoritoak vagyunk v el is fogadja es orul is neki vagy eszre sem veszi. Szarra kell valni h bokdog legy a szar kozotz, akkor nem erzed a buzet. Vagy teljesen elfelejteni de elfogadni ezeket a gondolazokat es megprobalni egy tudatos eletet ahol probalod csokkenteni a szar mennyiseget, illetve nihilistanak lenni. A legjobb ha leszarod az egeszet es magadra koncentralsz majd egy keves kivalasztott szarnak adod meg csak a fogyelmed es szereteted igy tuleled a fost es meg tudsz bocsazani nekik foleg azokutan h realizalod h te is egy onzo szar vagy. De igy meg mindig csak egy kis szar leszel a sok himalaya meretu szar mellett.
2018. jan. 22. 02:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!