Olyan semleges a kapcsolat közöttünk, elvagyunk egymás mellett és ennyi, nincs meg az a nagyon szoros kötődés, mint sok testvéreknél ez előfordul, na meg naponta ha beszélgetünk 2-3 percet sokat mondok, semmi közös programunk nincs! Egymás közötti témánk abszolút semmi, sosem beszéljük ki a másiknak a gondjainkat, meg úgy alapvetően semmit sem! Állandóan tanul, arra van rágörcsölve folyamatosan, mert neki csak a 4-5-ös jegy létezik, ha már a 3-ast hozza haza "sírva borul" anyám nyakába, hogy ez mekkora trauma! :D Néha veszekszünk is, de azért ki szoktunk békülni! És úgy kb ennyi! :D
Ő 17/L
Én 22/F
Elolvastam az összes választ, és a szívem szorul össze pl. a "szar" véleményen. Nekem 2 Öcsém van, ikrek, 6.5 év van közöttünk, közöttük 5 perc :) Fiatalabb korunkban sokat veszekedtünk, nekem pl. eltört a kis lábujjam, mert verekedtem az egyikkel, és belerúgtam :D Pedig lány vagyok :) De most, hogy nagyobbak vagyunk, a viszonyunk sokkal jobb, természetesen most is vannak beszólogatások, de már nem olyan, mint gyerekkorunkban :) nagyon szeretem Őket, tényleg sokat változott a kapcsolatunk, és jó irányba, sokkal jobban ragaszkodunk egymáshoz :) Ha megyek anyuékhoz (Ők még ott laknak), akkor mindig csinálunk vmi közös programot, még ha "csak" egy pizzázás is, de megyünk :)
Egy szó mint száz: a legjobb dolog, hogy ha van testvéred :) én szerencsés vagyok Velük :)
29/L
Ők: 2 hónap és 23/F :)
Milyen érzés ha nincs testvéred? :D
Egyébként ilyen opciók vannak:
- kis korkülönbés /5 év alatt/ és baráti a viszonyuk szinte már felhőtlen de lehet nagyon rossz a kapcsolatuk /olyan szinten, hogy nem is beszélnek egymással/
- közepes /5-10 év/ akkor alakul ki jobban a kapcsolatuk ha már nagyobbak--> a kisebb is 15 éves legalább és akkor jóban vannak nagyon /előtte nincsenek annyira közös témáik/ de ekkor is lehet rossz kapcsolatuk
- vagy nagy korkülönbség /+10 év/ ebben az esetben inkább 20 éves kor felett lesznek nagyon jó viszonyban.
köszönöm :)
Azoknak, akik azt kérdezték, hogy milyen érzés ha nincs, üzenném hogy rossz. nem szeretném részletezni. csak vigyázzatok rájuk ... nekem VOLT testvérem :) . csak kevés ideig és nem emlékszem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!