11/30 A kérdező kommentje:
köszönöm . És azok akiknél nagyon nagy a korkülömbség (min 10 év) . milyen nagyobb tesónak lenni? mikor a legnehezebb?
2013. okt. 20. 11:49
12/30 anonim válasza:
10+ év korkülönbségnél majd 30 év felett lesznek jóban a tesók.
13/30 anonim válasza:
nekem 2 édes, két fél, és két mostoha tesóm is van... (a mostohákkal nem egy házban élek)ráadásul mind fiatalabb nálam, nehéz velük mert sokat veszekszünk de mindig tudjuk hogy számíthatunk egymásra bármiben :) jó mert míg a húgaimmal csajos dolgokat tudunk csinálni, addig az öcséimmel "bunyózunk" :) köztük van egy 8 éves fiú-lány ikerpár is és remekül kiegészítik egymást, a lány törékeny, érzékeny de erős akaratú, míg a fiú erős, kitartó és védelmező, pl a lánynak most volt egy "szerelme" a fiú meg "megfenyegette" a kissrácot hogy nehogy összetörje a húgom szívét... amúgy tündériek, és jó tudni hogy nem csak én de ők egymásra is számíthatnak
14/30 anonim válasza:
Nekem 6 évvel idősebb nővérem volt,gyerekkorunkban természetesen egymás idegeire mentünk,ő sosem ért rá én nyűg voltam.Mikor kamaszodtam volt egy biztos pont akinek elmondhattam(fiúként)bármit.Mindig szerettük egymást,és jó volt a karácsonyi asztalnál nevetni azon hogy ijesztegetett a túl nagy beleéléssel mesélt boszorkányos meséken,ezáltal végigrettegtem az éjszakákat piciként..Nagyon jó,ha van testvéred..,és mikor egy rendőr megáll a házad előtt 50 éves korotok körül és közli,hogy autóbaleset,magát értük el,nem tudtuk megmenteni......akkor igazán érzed hogy milyen jó volt, hogy volt testvéred,és bár saját családunk van,külön városban éltünk,mégis úgy érzem elvették az egyik felem! Nem akartam belemerülni,de hátha a válaszolók között valaki pont egy ilyen pár soros vallomástól fogja máshogy látni a dolgokat!Szép napot "egy most már egyke"
15/30 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönönöm a válaszokat. Én kicsit egyedül érzem magam és mindíg látom hogy a körülöttem levő testvérek sokszor vitatkoznak. Persze mindenhol vannak viták, tudom de ha testvérem lenne mindíg törekednék rá hogy jóban legyünk. Erre az ismerőseim mindig elmondják mennyire szerencsés vagyok. Kívánsi voltam hogy ez tényleg igaz-e... örömmel látom hogy nem :)
2013. okt. 21. 14:50
16/30 anonim válasza:
A kereszttestvérem (lány) 19 éves, van egy öccse aki most 13 éves és 2 hónapja született nekik egy féltestvérük aki szint úgy fiú. A lány az állandóan babusgatni akarja a picit, el is vannak együtt, szétválaszthatatlanok, viszont a 13 éves fiú egyáltalán nem várta a pöttömöt. Úgy gondolta, hogy most már nem ő lesz a kiskedvenc, és egy kislánynak jobban örült volna. De már megszokta,és rájött, hogy lehet őt szívatni.
17/30 anonim válasza:
Minden nap panaszkodsz miattuk, legszívesebben agyonvernéd őket egyesével (ők is téged fordítva), folyton veszekedtek, ölitek egymást...
De SOHA nem mondanál le róluk senkiért:)
18/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. okt. 23. 19:17
19/30 Főzős Laci válasza:
Nekem van egy öcsém,aki a mama kedvence.Nem vagyunk jó viszonyban,és olyan mintha nem is létezne.Sokszor arra gondolok,hogy ahogy viselkedik talán nem is egy anya szül minket.Ha a szüleim majd elmennek,nem kívánok vele semmilyen kapcsolatot tartani;mert egy rossz szándékú,negatív beállítottságú emberrel nekem,mint pozitív embernek nincs mit beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!